Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce gandeau Gabriela Firea si Nicusor Dan la 29 de ani

România Liberă România Liberă,
Ce gandeau Gabriela Firea si Nicusor Dan la 29 de ani

Candidatii care au, cel putin din sondaje, mari sanse sa ajunga primari ai Capitalei nu visau la o cariera politica in anii primei lor tinereti. Nicusor Dan era preocupat de stiintele exacte si indemna tinerii sa nu paraseasca Romania, in timp ce Gabriela Firea era mai mult scriitoare si deloc politician. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Gabriela Firea isi depune miercuri candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei la Biroul Electoral Central. Candidatii PSD la primariile de sector isi vor depune candidaturile separat.

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei

Senatoarea Gabriela Firea si-a depus azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei din partea Aliantei electorale PSD+UNPR. Dosarul de candidat a fost insotit de.

Nicusor Dan ii raspunde lui Traian Basescu: Este un politician expirat

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, i-a raspuns lui Traian Basescu, dupa ce seful statului l-a caracterizat drept un habarnist bun de gura.

Ponta: batalia la Capitala se da intre Gabriela Firea si Nicusor Dan

PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou Primaria Generala a Capitalei, dupa 2012, a afirmat miercuri fostul premier Victor Ponta.

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Metoda copy-paste, de succes in campania electorala: Promisiunile facute de Nicusor Dan bucurestenilor, plagiate de un pretendent la Primaria Galati, Nicusor Ciumacenco

Plagiat pe toate planurile in mediul politic. Cele mai noi acuzatii de plagiat vizeaza programul electoral al lui nicusor Dan. Liberalul Nicusor Ciumanceco, pretendent la Primaria Galati, este acuzat de.

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o neliniste pentru ca unii bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti (VIDEO)

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30. 000 de.

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul.

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei (VIDEO)

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul.

Ce spune Gabriela Firea despre sentinta de vineri in dosarul Referendumul: Ne-am dori foarte mult un verdict de achitare

Social-democratii il sustin pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ar dori un verdict de achitare in dosarul Referendumul, a afirmat joi seara Gabriela Firea, candidat al partidului la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )