Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce spune Ponta despre cererea PNL pentru o comisie de ancheta a Fondului de rezerva

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre cererea PNL pentru o comisie de ancheta a Fondului de rezerva

Premierul Victor Ponta a apreciat cererea liberalilor de a forma o comisie de ancheta pentru modul in care a fost administrat Fondul de rezerva in perioada 2013-2014 ca fiind desprinsa din Caragiale si a subliniat ca Guvernul sau a avut cel mai mic Fond de rezervp, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Marian Oprisan, despre cererea sa pentru demisia lui Zgonea: O chestiune simbolica, cer discutie in partid (VIDEO)

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, miercuri, ca cererea sa privind demisia lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei si a Comisiei de Cod electoral a reprezentat o chestiune simbolica. Va spun,.

Marian Oprisan, despre cererea sa pentru demisia lui Zgonea: O chestiune simbolica, cer discutie in partid

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, miercuri, ca cererea sa privind demisia lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei si a Comisiei de Cod electoral a reprezentat o chestiune simbolica. Va spun,.

PNL cere comisie de ancheta pentru Fondul de rezerva

PNL a solicitat, miercuri, Biroului Permanet al Camerei Deputatilor infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru verificarea modului in care s-a utilizat Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului in anii 2013-2014, a anuntat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, informeaza Mediafax.

Candidatul PNL pentru functia de judecator CCR a primit aviz pozitiv

Mona Lisa Neagoe, propunerea PNL pentru ocupa postul de judecator al Curtii Constitutionale, a obtinut astazi majoritatea voturilor membrilor Comisiei juridice pentru a ocupa locul ramas vacant in urma demisiei lui Toni Grebla.

Victor Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului: Ziua si demagogia. Caragiale e depasit total!

Premierul Victor Ponta a comentat, pe pagina sa de Facebook, cererile PNL de infiintare a doua comisii parlamentare de ancheta privind cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI. in postarea sa, Victor Ponta.

Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului

Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Facebook, cererile Partidului Nasional Liber de infiintare a doua noi comisii parlamentare, atat la Camera Deputatilor cat si la Senat, care sa ancheteze cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI si cazul autostrazii Brasov - Comarnic.

Valeriu Zgonea, despre cererea privind-o pe Udrea: Un parlamentar nu poate intra in catuse in comisie sau plen

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, referitor la noua cerere a DNA de arestare preventiva, ca Elena Udrea, fiind inca deputat, nu poate intra cu catuse in plenul Camerei si nici in comisie, aratand ca este o situatie delicata si va solicita ministrului Justitiei o solutie, transmite Mediafax.

UPDATE. Alina Gorghiu i-a cerut demisia premierului Ponta. Ce spune premierul despre cumnatul sau

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, cere demisia premierului Victor Ponta. Deputatul a ales, de aceasta data, sa se foloseasca de contul sau de Facebook unde a scris ca Victor Ponta nu mai poate ramane prim-ministru.

Ce spune premierul despre o eventualitate majoritate liberala

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri seara, la B1TV, incercarea liberalilor de a obtine majoritatea. Ponta a precizat faptul ca nici el nici colegii lui nu inteleg care este planul PNL daca va obtine puterea.

FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Twitter, perchezitiile procurororilor Directiei Nationale Anticoruptie de la firma surorii si a cumnatului sau, Iulian Hertanu. Ponta a scris ca nu comenteaza actiunile procurorilor DNA. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez cercetarile eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. legea trebuie respectata, a scris Ponta pe Twitter.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )