Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce spune Ponta despre referendumul pentru aderarea la moneda unica

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre referendumul pentru aderarea la moneda unica

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca referendumul pentru intrarea in Zona Euro va fi organizat eventual in 2017 sau 2018, daca Romania va fi pregatita din punct de vedere tehnic pentru un asemenea proces. continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre referendumul pentru intrarea in Zona Euro

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca referendumul pentru intrarea in Zona Euro va fi organizat eventual in 2017 sau 2018, daca Romania va fi pregatita din punct de vedere tehnic pentru un asemenea proces.

Victor Ponta: Un referendum pentru aderarea la zona euro ar fi o masura democratica

Premierul Victor Ponta a calificat ca democratica ideea organizarii unui referendum pentru aderarea Romaniei la Zona Euro.

Ponta: Referendumul pentru Zona Euro, eventual in 2017 sau in 2018 daca suntem pregatiti tehnic

Referendumul pentru intrarea in Zona Euro va fi organizat eventual in 2017 sau 2018, daca Romania va fi pregatita din punct de vedere tehnic pentru un asemenea proces, a declarat, joi, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, despre aderarea la zona euro: Ar fi un lucru bun ca inainte sa avem si un referendum (VIDEO)

Prezent la o conferinta regionala pentru investitii in zona de sud-est a Europei, premierul Victor Ponta a vorbit despre aderarea Romaniei la zona euro. Ponta este de parere ca ar trebui sa existe un referendum,.

De ce spune Ponta ca ar fi fost mult mai popular daca ar fi fost procuror

Multumesc pentru ca ati amintit de slujba mea anterioara, pentru ca as fi fost mult mai popular ca procuror decat ca politician, dar este prea tarziu acum sa mai schimb lucrurile, a declarat Ponta.

Ponta, despre slujba anterioara de procuror pe infractiuni economice: As fi fost mult mai popular ca procuror, dar acum este prea tarziu

Victor Ponta a sustinut ca ar fi fost mult mai popular daca si-ar fi continuat cariera de procuror, dar acum este prea tarziu, transmite Mediafax. Premierul a participat la conferinta regionala Euromoney pentru.

Ponta, despre proiectele de lege privind grupele intai si doi de munca si voucherele de vacanta: A fost un vot aproape unanim, adica nu au fost batalii politice (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca in Camera Deputatilor a fost dat un vot unanim pentru pentru proiectele de lege privind grupele intai si doi de munca si privind voucherele de vacanta, subliniind.

Ponta, despre reducere TVA: La 24%, merita sa faci evaziune fiscala, dar la 9%, nu prea

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Romania TV, ca reducerea TVA la 9% pentru produsele alimentare va avea ca efect diminuarea evaziunii fiscale fiindca la 24%, merita sa faci evaziune fiscala, dar la 9%, nu prea.

Victor Ponta despre reducere TVA la alimente: E o masura economica, dar si sociala. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. Evaziunea fiscala va fi mult mai mica

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca masura reducerii TVA la alimente de la 24% la 9% E o masura economica, dar si sociala. Pentru cel care are 1. 000 de lei venit sau 500 de lei venit e important. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. O familie de pensionari face economii de 20%, dupa noul TVA. Primul ministru sustine ca si evaziunea fiscala va fi mai mica odata cu reducerea TVA la alimente: Evaziunea fiscala va fi mult mai mica - la 24% merita sa faci evaziune fiscala, la 9% nu prea. Eu nu cred ca toti romanii sunt evazionisti. Cred ca exista situatii cand pui un comerciant sa plateasca taxe atat de mari, incat e nevoit sa faca evaziune.

Victor Ponta, despre condamnarea fostului ministru al Dezvoltarii: Va dati seama ca judecatoarele de la Dragnea daca cumva il achitau cred ca erau si arestate acum

Premierul Victor Ponta a sustinut, luni, ca in partidul pe care il conduce exista o stare de nemultumire cauzata de condamnarea lui Liviu Dragnea la un an cu suspendare in dosarul Referendumului, decizie a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )