Libnet.ro
UNICEF

05:30

Startup-ul romanesc care te invata sa ai grija mai bine de afacerea ta din domeniul IT

Adevărul Adevărul,
Startup-ul romanesc care te invata sa ai grija mai bine de afacerea ta din domeniul IT

Tehnologia evolueaza intr-un ritm alert si acest lucru impune o abordare agila asupra dezvoltarii software. DOvelopers s-a lansat cu rolul de a sprijini acele companii care devin digitale si care depind de abilitatea de a se folosi de inteligenta si creativitatea oamenilor din industria IT, pentru a ramane competitivi intr-un mediu extrem de dinamic. continuă pe Adevărul

O femeie a fost gasita moarta in casa, la mai bine de doi ani dupa ce fusese vazuta ultima data

O femeie de 68 de ani a fost gasita fara suflare, in locuinta sa, iar politistii cred ca a murit de mai bine de doi ani. Marie Conlon a fost vazuta ultima oara in ianuarie 2015, iar politia.

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac!

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac! Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de in.

Romanul ranit in atacul din Las Vegas se simte mai bine. Luca a iesit de la terapie intensiva

Vesti bune vin de peste Ocean. Luca, romanul ranit in atacul din Las Vegas de acum o saptamana, a iesit de la terapie intensiva. in noaptea in care a fost impuscat,.

Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

Ca parlamentarii au salarii mari nu mai este o surpriza pentru nimeni. Dar ca cel mai mare venit nu il are un politician cunoscut, ci un deputat care nu s-a remarcat prin nimic pana acum starneste.

Rusia cableaza Coreea de Nord la Internet pentru a o putea supraveghea mai bine

Coreea de Nord, poate cea mai izolata tara de pe Pamant, beneficiaza in acest moment de un singur cablu de Internet, venit din China. Accesul publicului general la acesta este strict interzis, iar conexiunea este utilizata in scopuri propagandistice si militare.

Imaginea care a isterizat internetul. Care este cea mai tanara femeie din fotografia de mai jos? Cei mai multi gresesc

O imagine cu patru femei a reusit sa isterizeze internetul. Mai multi internauti au fost intrebati ce varsta au femeile din imagine, iar de la spate toate cele patru femei ar putea avea varsta.

Masini cu motoare in 5 cilindri: Afla care sunt cele mai performante din toate timpurile

4 cilindri, sase in linie, V6, V8, V10, V12, si chiar 3 cilindri, toate aceste sunt motoare mult mai des intalnite decat versiunea de care vorbim in acest articol: propulsorul in 5 cilindri. Sa nu uitam, insa, ca nu cu mult timp in urma, motorul in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )