Libnet.ro
UNICEF

22:30

Statele din Grupul de la Visegrad isi mentin pozitia de respingere a cotelor obligatorii de refugiati

Adevărul Adevărul,
Statele din Grupul de la Visegrad isi mentin pozitia de respingere a cotelor obligatorii de refugiati

Sefii de guvern din statele care formeaza Grupul de la Visegrad Ungaria, Republica Ceha, Polonia si Slovacia) au decis, vineri, la Praga sa-si mentina pozitia lor comuna de respingere a propunerii de impunere a unor cote obligatorii de refugiati intre statele Uniunii Europene, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Varujan Vosganian si Ioan Ghise au anuntat ca vor sa faca parte din grupul ALDE

Senatorii Varujan Vosganian si Ioan Ghise, care au activat in ultima perioada ca independenti, au comunicat intentia de a face parte din grupul Liberal Conservator ALDE, iar senatorii Ilie Nastase si Lucian.

Solicitarea ferma a presedintelui CE pentru statele din UE. Este un gest important

Presedintele Consiliului European Donald Tusk a indemnat joi statele membre sa accepte cel putin 100. 000 de refugiati, pentru a diminua presiunea pe care criza refugiatilor, ce se acutizeaza, o exercita asupra.

Iordania este o oaza de stabilitate si un model pentru statele din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE 14:39 Iohannis: Migratia va continua sa fie o provocare majora, trebuie aplicate masurile convenite Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, ambasadorilor romani ca migratia va ramane o provocare majora la nivel european si vor trebui puse in aplicare masurile convenite, atat de relocare a imigrantilor, cat si de combatere a traficului de persoane, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )