Libnet.ro
UNICEF

23:46

Statele Unite si Coreea de Sud incep noi exercitii militare comune

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite si Coreea de Sud incep noi exercitii militare comune

Statele Unite si Coreea de Sud incep luni moi exercitii militare comune, care se vor desfasura pana pe 31 august, anunta Agerpres, citand agentia Yonhap. La exercitiul militar Ulchi Freedom Guardian vor participa doar 17500 de militari americani, fata de 25. 000 anul trecut, dar duminica secretarul apararii SUA, Jim Mattis, a precizat ca motivul este integrarea fortelor, nu tensiunile cu Coreea de Nord. continuă pe Hotnews

Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii militare comune. Phenianul ameninta cu o lovitura nemiloasa

Coreea de Nord ameninta din nou Statele Unite cu o lovitura nemiloasa si imposibil de evitat, de aceasta data in contextul lansarii exercitiilor militare comune americano-sud-coreene.

SUA si Coreea de Sud incep exercitiile militare comune

SUA si Coreea de Sud incep de luni exercitiile militare comune pentru integrarea fortelor, care se vor desfasura pana pe 31 august, potrivit Yonhap, citat de Agerpres. La exercitiul militar vor.

Anatoli Antonov, numit oficial ambasador al Rusiei in Statele Unite

Vicemininistrul de Externe Anatoli Antonov a fost numit oficial ambasador al Rusiei la Washington, in locul lui Serghei Kisliak, considerat un personaj-cheie in scandalul legat de implicarea Kremlinului in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite.

Scandal diplomatic. Statele Unite nu vor mai acorda vize temporar pe teritoriul Rusiei

Serviciul de acordare de vize pentru Statele Unite va fi suspendat temporar in Rusia incepand de miercuri, 23 august, din cauza reducerii personalului diplomatic ordonate de presedintele rus Vladimir Putin, ca raspuns la ultimele sanctiuni americane.

Cel mai important eveniment astronomic al anului: Prima eclipsa totala de Soare dupa 99 de ani va fi vizibila luni in Statele Unite

Statele Unite ale Americii asteapta prima eclipsa totala de soare dupa 99 de ani, care va dura doua minute si 40 de secunde si care va putea fi vazuta de milioane de locuitori din Vestul pana in Estul tarii, de-a lungul unui coridor de 4. 000 de kilometri lungime si 113 kilometri latime, ce traverseaza 14 state americane, scrie News. ro. O eclipsa partiala va putea fi vazuta in 48 de state americane.

Romania si Statele Unite, planuri marete impreuna. Ce anunt a facut Ministrul Economiei

Guvernul va semna saptamana viitoare un memorandum cu o companie din Statele Unite in vederea producerii unui transportor blindat 8X8, potrivit unui anunt facut de ministrul Economiei, potrivit.

VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

O eclipsa totala de Soare ce va fi vizibila in anumite regiuni din Statele Unite va avea loc luni, acesta fiind cel mai important eveniment astronomic al anului. Denumita Marea Eclipsa Americana, aceasta este o eclipsa sora a celei care a putut fi observata in Romania pe 11 august 1999, adica in urma cu 18 ani, 11 zile si 8 ore - perioada la care o eclipsa se repeta ciclul Saros), informeaza TVR, care va transmite in direct evenimentul.

Dezvaluiri incredibile despre Pomohaci! Preotul, tratat regeste in Statele Unite (FOTO)

Cristian Pomohaci a vizitat Statele Unite in vara anului trecut, pe vremea in care inca nu izbucnise scandalul sexual in care este implicat si inca mai putea oficia.

Moarte invaluita in mister. Trei minore au fost ucise intr-o casa din Statele Unite

Trei fetite sub 10 ani au fost ucise intr-o casa din Statele Unite. Trupurile lor au fost gasite vineri dimineata intr-o casa din Clinton, Maryland. Anchetatorii nu au stabilit inca felul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )