Libnet.ro
UNICEF

15:00

Statele Unite au detinut din greseala un prizonier la Guantanamo Bay, timp de 13 ani

Antena3 Antena3,
Statele Unite au detinut din greseala un prizonier la Guantanamo Bay, timp de 13 ani

Oficialii americani au recunoscut ca Mustafa Abd-al-Qawi Abd-al-Aziz-al-Shamiri, un barbat din Yemen, a fost tinut dintr-o eroare timp de 13 ani in Guantanamo Bay. Initial, s-a crezut ca barbatul era un curier al A. continuă pe Antena3

Statele Unite trimit un contingent pentru operatiuni speciale in Irak si Siria, pentru a lupta impotriva Statului Islamic

Statele Unite vor trimite un contingent pentru operatiuni speciale care va efectua misiuni in Irak si Siria impotriva retelei teroriste sunnite Stat Islamic SI), anunta secretarul american al Apararii, Ashton Carter, potrivit BBC News online.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in Statele Unite ale Americii

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii SUA), George Cristian Maior, a participat, miercuri, la un eveniment organizat la Biblioteca Congresului Library of Congress) din Washington D. pentru sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei.

Gun TV: O televiziune din SUA vrea sa vanda arme de foc prin teleshopping

Un canal de televiziune din Statele Unite isi propune sa vanda americanilor arme de foc prin teleshopping, desi tara se confrunta cu o adevarata criza a atacurilor armate soldate cu victime multiple.

Surse New York Times: FBI trateaza ancheta in cazul atacului din California ca dosar antiterorist

Biroul Federal pentru Investigatii din Statele Unite trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, anunta surse citate de cotidianul The New York Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )