Libnet.ro
UNICEF

17:00

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

B1 B1,
Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP. Rusia a sistat luni livrarile de gaze catre Ucraina,. continuă pe B1

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP.

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema livrarilor de gaz

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

SUA solicita Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Rusia a sistat luni livrarile de.

Statele Unite indeamna Serbia sa se ralieze clar Occidentului, sa nu mai cocheteze cu Rusia

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, informeaza AFP.

Statele Unite indeamna Serbia sa se ralieze clar Occidentului, pe fondul crizei ucrainene

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, scrie Mediafax citand AFP.

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema livrarilor de gaz

SUA cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina privind pretul gazelor

Statele Unite au cerut luni Rusiei sa reia discutiile cu Ucraina privind pretul pentru gazele rusesti furnizate Kievului, apreciind ca Uniunea Europeana prezentat un compromis corect si rezonabil, relateaza AFP si Reuters.

Statele Unite refuza sa dialogheze cu Iranul pe tema crizei din Irak

Statele Unite nu vor discuta despre criza din Irak cu Iranul, anunta Departamentul de Stat american, in contextul in care Teheranul a reiterat sustinerea pentru Guvernul siit de la Bagdad, confruntat o intensificarea activitatilor insurgente.

Pentagon: Statele Unite nu se vor consulta cu Iranul privind o eventuala interventie militara in Irak

Statele Unite nu intentioneaza sa aiba consultari de ordin militar cu Iranul pe tema unei eventuale interventii in Irak, anunta purtatorul de cuvant al Pentagonului, John Kirby, care nu a exclus posibilitatea.

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak. Oficiali americani citati de CNN spun ca operatiunea se va desfasura in urmatoarele ore, astfel portavionul va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )