Libnet.ro
UNICEF

23:00

Statele Unite isi reorganizeaza armata pentru a combate gruparile teroriste

România Liberă România Liberă,
Statele Unite isi reorganizeaza armata pentru a combate gruparile teroriste

Armata americana, cea mai puternica din lume, trebuie sa isi revizuiasca in profunzime organizarea pentru a putea raspunde mai bine la amenintarile de amploare internationala ca gruparea Statul Islamic, a afirmat marti secretarul Apararii, Ahston Carter, citat de AFP, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Statele Unite ameninta ca vor bloca planul Rusiei de a oferi avioane de vanatoare Iranului

Thomas Shannon, subsecretar de Stat american pentru Afaceri Politice, a avertizat ca Statele Unite vor utiliza dreptul de veto in Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite pentru a bloca planul Rusiei de a.

Deputat german: Statele Unite vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

Statele Unite incearca sa creeze impresia unei amenintari din partea Rusiei pentru suplimentarea prezentei militare in Europa de Est si pentru mentinerea tensiunilor, iar in acest sens au nevoie de vasali docili precum Romania si alte tari, acuza un deputat german intr-un interviu acordat Sputnik, informeaza Mediafax.

Salah Abdeslam, declarat terorist international de Statele Unite

Statele Unite l-au calificat marti pe Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atentatele de la 13 noiembrie de la Paris, drept terorist international, ceea ce atrage sanctiuni impotriva acestuia, conform legislatiei americane, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Statele Unite revendica bombardamentul din Siria care l-a vizat pe purtatorul de cuvant al Al Qaida

Statele Unite au revendicat luni bombardamentul din Siria care l-a vizat pe Abu Firas al-Suri, purtatorul de cuvant al Frontului Al Nosra - ramura siriana a organizatiei Al Qaida -, precum si numerosi alti jihadisti, scrie AFP, citat de Agerpres.

Hackerul roman Guccifer a comparut in instanta in Statele Unite

Hackerul roman Guccifer, care a spart conturile de mail ale fostului secretar de stat Colin Powell, ale unor membri ai familiei Bush si ale unor oficiali ai administratiei Obama, inclusiv Hillary Clinton, si care a fost extradat din Romania, a comparut vineri in instanta in Statele Unite, unde este acuzat, printre altele, de acces neautorizat la calculatoare protejate, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump isi nuanteaza pozitia privind legile americane referitoare la avort

Legile americane privind avortul trebuie sa ramana asa cum sunt in prezent, a afirmat vineri Donald Trump, favorit in maratonul electoral al republicanilor in vederea nominalizarii pentru cursa prezidentiala din Statele Unite, relateaza agentia Belga, preluata de La Derniere Heure.

Statele Unite, in alerta. Imaginile din satelit care arata ce pregateste Coreea de Nord

Imagini luate recent prin satelit indica o serie de activitati suspecte la principalul complex nuclear din Coreea de Nord, ce ar putea fi semnul ca Phenianul trateaza plutoniu pentru a fabrica noi bombe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )