Libnet.ro
UNICEF

11:46

Statele Unite suspenda ajutorul militar acordat Thailandei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite suspenda ajutorul militar acordat Thailandei

Statele Unite au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei, din cauza loviturii de stat din aceasta tara, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite suspenda ajutorul militar acordat Thailandei

Statele Unite au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei, din cauza loviturii de stat din aceasta tara, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Washingtonul urmeaza sa reexamineze.

SUA suspenda ajutorul militar acordat Thailandei

SUA au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei. Masura a fost luata din cauza loviturii de stat din aceasta tara. Washingtonul urmeaza sa reexamineze si restul ajutorului financiar oferit Thailandei, care se ridica la valoarea de 10,5 milioane de dolari pe an.

SUA au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei

Statele Unite au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei, din cauza loviturii de stat din aceasta tara, informeaza AFP. Washingtonul urmeaza sa reexamineze si restul.

Statele Unite au observat miscari de trupe la frontiera Ucrainei, dar retragerea inca nu a avut loc

Statele Unite ale Americii au observat miercuri miscari ale trupelor militare ruse de la granita cu Ucraina, insa nu pot confirma o retragere a acestora, conform anuntului facut recent de Vladimir Putin, informeaza AFP.

Rusia avertizeaza: Gazul de sist livrat Europei de Statele Unite va fi de doua ori mai scump decat cel rusesc

Ministrul rus al Energiei, Alexandr Novak, a afirmat luni ca gazul care ar putea fi vandut Europei de catre Statele Unite va fi de aproape doua ori mai scump decat cel furnizat de Rusia, informeaza AFP.

Statele Unite condamna atentatul comis in China, soldat cu cel putin 31 de morti

Presedintia Statelor Unite condamna atacul terorist comis in orasul chinez Urumqi, capitala regiunii Xinjiang, un incident soldat cu cel putin 31 de morti, citat de AFP. Este vorba de un act de violenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )