Libnet.ro
UNICEF

22:31

SUA au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei

B1 B1,
SUA au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei

Statele Unite au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei, din cauza loviturii de stat din aceasta tara, informeaza AFP. Washingtonul urmeaza sa reexamineze si restul. continuă pe B1

SUA suspenda ajutorul militar acordat Thailandei

SUA au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei. Masura a fost luata din cauza loviturii de stat din aceasta tara. Washingtonul urmeaza sa reexamineze si restul ajutorului financiar oferit Thailandei, care se ridica la valoarea de 10,5 milioane de dolari pe an.

Statele Unite suspenda ajutorul militar acordat Thailandei

Statele Unite au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei, din cauza loviturii de stat din aceasta tara, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Washingtonul urmeaza sa reexamineze.

Statele Unite suspenda ajutorul militar acordat Thailandei

Statele Unite au suspendat ajutorul militar de 3,5 milioane de dolari destinat Thailandei, din cauza loviturii de stat din aceasta tara, informeaza sursele de presa.

Polymetal cumpara un proiect din Kazahstan pe 618,5 milioane dolari

Polymetal International Plc, producator de aur si argint detinut partial de miliardarul rus Alexander Nesis, a decis sa achizitioneze proiectul Kyzyl din nord-estul Kazahstanului, pentru 618,5 milioane de dolari, tranzactie prin care isi va majora rezervele cu 50%.

Polymetal va cumpara minele de aur din Kazahstan, pentru 618,5 milioane dolari

Polymetal International Plc, producatorul de aur si argint detinut partial de miliardarul rus Alexander Nesis, a acceptat sa achizitioneze proiectul Kyzyl din nord-estul Kazahstanului, pentru 618,5 milioane de dolari, tranzactie prin care isi va majora rezervele cu 50%, transmite Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )