Libnet.ro
UNICEF

23:00

Steaua - Legia Varsovia, scor 1-1 in meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor

B1 B1,
Steaua - Legia Varsovia, scor 1-1 in meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor

Formatia Steaua Bucuresti a reusit, miercuri seara, un egal cu echipa Legia Varsovia, in partida tur a play-off-ului LigiiCampionilor, disputata pe Arena Nationala. Romanii au deschis scorul in minutul. continuă pe B1

Peste 400 de politisti vor asigura ordinea publica la meciul Steaua- Legia Varsovia

Peste 400 de poltisti vor fi mobilizati, miercuri, in zona Arenei Nationale pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia meciului Steaua - Legia Varsovia.

intalnire cu grad ridicat de risc. Meciul Steaua-Legia Varsovia de miercuri va restrictiona traficul din Capitala

Traficul rutier in zona stadionului National Arena va fi restrictionat miercuri, incepand cu ora 14. 00, pentru meciul dintre echipele F. Steaua Bucuresti si Legia Varsovia care va incepe la orele 21. Peste 400 de politisti si 700 de jandarmi au fost mobilizati pentru partida din aceasta seara.

CONFERINTA Laurentiu Reghecampf despre meciul Steaua - Legia Varsovia

Steaua - Legia / Laurentiu Reghecampf a sustinut marti conferinta de presa inaintea meciului pe care Steaua il va juca miercuri cu Legia Varsovia, in cadrul playoff-ului grupelor Champions League. Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport.

Steaua-Legia Varsovia: 700 de jandarmi, 90 de camere video si trafic restrictionat

Ordinea publica la meciul Steaua Bucuresti - Legia Varsovia din cadrul playoff-ului pentru grupele Champions League, de pe Arena Nationala din Capitala, va fi asigurata de peste 700 de jandarmi si 90 de camere video, iar politistii vor restrictiona traficul in zona stadionului, potrivit Agerpres. Potrivit Jandarmeriei Capitalei, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion suporterii trebuie sa vina incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Play-off-ul Ligii Campionilor Steaua - Legia Varsovia 1-1 / Calificarea se joaca in Polonia

Campioana Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea cu polonezii de la Legia Varsovia, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Dupa o prima repriza dominata de stelisti, Federico Piovaccari a deschis scorul cu un lob superb de la marginea careului. Repriza secunda s-a jucat pe contre, Legia egaland prin Kosecki.

Programul metroului va fi prelungit, cu ocazia meciului Steaua - Legia Varsovia

Administratia Metrorex a anuntat ca programul metroului va fi prelungit cu o ora si jumatate, pentru a veni in sprijinul celor care participa la meciul de fotbal Steaua Bucuresti - Legia Varsovia de pe Arena Nationala, ce va incepe la ora 21.

Televizari Steaua - Legia Varsovia

Iata programul si televizarile dublei manse din barajul Champions League, Steaua Bucuresti - Legia Varsovia.

Meciul Steaua vs. Legia Varsovia: 13 ultrasi polonezi, retinuti de politie

Treisprezece suporteri polonezi, veniti la Bucuresti pentru meciul Steaua - Legia Varsovia, au fost dusi, miercuri, la politie, dupa ce asupra lor s-au gasit materiale pirotehnice, cutite si substante interzise, anunta GSP.

Program prelungit la metrou pentru meciul de fotbal dintre Steaua si Legia Varsovia

Programul de la metrou va fi prelungit cu ocazia meciului de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Legia Varsovia ce se va desfasura pe stadionul Arena Nationala, astazide la ora 21.

LIVE TEXT Steaua - Legia Varsovia 1-1 / Ultimul sfert de ora

Campioana Romaniei joaca in aceasta seara la Bucuresti impotriva Legiei Varsovia, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. La ultimul antrenament, fundasul Vlad Chiriches a parasit terenul accidentat si va fi inlocuit in aceasta seara de Florin Gardos. Laurentiu Reghecampf nu poate conta la acest meci nici pe Nikolic, Chipciu, Tatu si Gabi Matei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )