Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce sa stii, pe scurt, despre uraganele Irma si Harvey care au lovit SUA

Playtech Playtech,
Ce sa stii, pe scurt, despre uraganele Irma si Harvey care au lovit SUA

Uraganele Harvey si Irma continua sa faca pagube si victime. Cele doua furtuni vor costa Statele Unite ale Americii aproximativ 290 de miliarde de dolari. Uraganul este un ciclon tropical cu viteza mare de deplasare, peste 120 km/ora. insa mai este folosita si scara Beaufort, potrivit careia orice vant care atinge sau depaseste 12 grade []. continuă pe Playtech

Uraganele Irma si Harvey vor costa economia SUA 290 mld. dolari

Uraganele Irma, care a ajuns duminica deasupra statului Florida, si Harvey, care a provocat inundatii catastrofice in Texas, vor costa 290 de miliarde de dolari, sau 1,5 de puncte procentuale din PIB-ul SUA, potrivit serviciului meteorologic privat Accuweather, citat de AFP si Agerpres.

Uraganele Irma si Harvey au saracit americanii. Pagube imense si pierderi de sute de miliarde de dolari

Uraganele Irma, care a ajuns duminica deasupra statului Florida, si Harvey, care a provocat inundatii catastrofice in Texas, vor costa 290 de miliarde de dolari, sau 1,5 de puncte procentuale din PIB-ul SUA,.

Elena Carstea, marturii TERIFIANTE despre uraganul Irma: Mi-e frica pentru toata lumea. E oribil!

Cantareata Elena Carstea, care locuieste de multi ani in America, a vorbit despre momentele de cosmar pe care le-a trait in timpul uraganului Irma, care a lovit Florida. Elena.

VIDEO Tot ce stim pana acum despre uraganul Irma. Furtuna va lovi si statul Florida, unde s-a emis ordin de evacuare pentru 5,6 milioane de cetateni

Uraganul Irma a ajuns, sambata, in Cuba, dupa ce a facut cel putin 19 morti in insulele din Marea Caraibilor, amenintate la ora transmiterii acestor informatii de uraganul Jose.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )