Libnet.ro
UNICEF

20:31

Stirile ProTV: Din cauza avariilor RADET, bucurestenii se duc la salile de sport pentru a face dus

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Din cauza avariilor RADET, bucurestenii se duc la salile de sport pentru a face dus

A venit apa calda? A venit, dar e rece! Aceasta gluma amara se face in multe familii din Bucuresti, care traiesc in aceste zile, ca in anii 80. continuă pe Hotnews

Probleme pentru RYANAIR: Mai multe aeronave Boeing 737, consemnate la sol din cauza unor fisuri intre aripa si fusejal

Probleme grave pentru Ryanair. Cel putin trei avioane Boeing 737, cu o vechime de 15 ani, au fost oprite la sol din cauza unor fisuri aparute intre aripa si fuselaj. Nu este singura companie care a.

Kim Clijsters si-a amanat revenirea pe terenurile de tenis din cauza unei accidentari la genunchi

Belgianca Kim Clijsters a anuntat ca revenirea ei pe terenurile de tenis nu va avea loc asa cum intentiona, in ianuarie 2020, din cauza unei accidentari la genunchi, informeaza BBC.

CLAUDIU MANDA: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea tocmai din cauza tradarii lui.

Claudiu Manda ii da replica lui Ponta: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui.

Directorul general al McDonalds, DEMIS din cauza unei relatii cu o angajata

Directorul general al McDonalds a fost demis din cauza unei relatii pe care o avea cu una dintre angajate. Politica grupului america nu permite asemenea relatii, decizia fiind luata pe fondul miscarii.

Stirile ProTV: Cum functioneaza gardurile cu role care vor fi montate pe sosele - animatie grafica

Pe drumurile nationale vor fi instalate noi garduri de protectie pentru siguranta soferilor, spun specialistii. Sunt prevazute unele cu role care absorb din socul unui accident si ajuta masina sa revina pe carosabil fara prea mari stricaciuni.

Stirile Protv: Plantatii de 1 miliard de dolari, descoperite pe un camp din California

Autoritatile din California au descoperit plantatii de canabis in valoare de peste un miliard de dolari, in zona Arvin, la aproximativ 160 de kilometri nord de Los Angeles. in urma operatiunii, oamenii legii au distrus peste 10 milioane de plante.

MACABRU! Un cuplu indian a fost lapidat din cauza unei casatorii intre caste

Un cuplu tanar din India a fost lapidat, miercuri, de catre rudele femeii, care se opuneau casatoriei acesteia cu un barbat din alta casta, considerata inferioara.

Uber te-ar putea taxa mai mult din cauza lipsei de viziune a autoritatilor

S-a facut mare scandal pe legea Uber, cea care reglementeaza companiile de ride-sharing din Romania. A fost adoptata o Ordonanta de Urgenta, a trecut si o lege de Parlament, dar alesii tot.

Sectorul de prelucrare si conservare a carnii: in scadere cu 19% in 2018, din cauza pestei porcine

Veniturile sectorului de prelucrare si conservare a carnii au scazut la 4,96 miliarde lei, anul trecut, la minimul ultimilor 5 ani, reiese dintr-un studiu realizat de Coface. 35% dintre companiile din sector au inregistrat pierdere, iar 50% dintre companii au grad de indatorare peste 80%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )