Libnet.ro
UNICEF

09:45

Stirile ProTV: Tanarul care si-a schimbat viata dupa ce a vazut un accident: Seara, m-a framantat ideea

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Tanarul care si-a schimbat viata dupa ce a vazut un accident: Seara, m-a framantat ideea

Deficitul de personal de la Serviciul de Ambulanta din Bucuresti este compensat de dorinta unor oameni de a face bine. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Medicul care s-a intors din Germania si ajuta gratuit oamenii din satele sarace. Socul pe care l-a trait cand a inceput sa-i consulte pe romanii din mediul rural

Alexandru Covaciu este un tanar medic rezident care in timpul liber face voluntariat intr-un spital privat din Brasov. in scurta lui experienta a facut practica si in Germania.

Andrei si-a schimbat viata dupa ce a vazut un accident rutier cu victime: Seara, m-a framantat

Deficitul de personal de la Serviciul de Ambulanta din Bucuresti este compensat de dorinta unor oameni de a face bine. Este vorba despre voluntarii programului Exista un erou in fiecare dintre voi, care.

Ludovic Orban, casa de poveste langa Bucuresti. Cum arata locul in care isi traieste viata de zi cu zi

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Iata cum arata casa sa pe care a cumparat cu doar 5 ani in urma! Orban, casa de poveste langa .

Stirile ProTV: Consultata si lasata sa plece, o femeie a murit langa spital in Capitala. Sotul ei acuza medicii

Poveste de groaza la doi pasi de un spital din Bucuresti. O femeie de 47 de ani a murit dupa ce, potrivit sotului ei, medicii care o consultasera i-au spus sa mearga linistita acasa, desi se simtea foarte rau.

Iohannis a schimbat planul dupa esecul negocierilor. Liberalii, bagati de urgenta in sedinta

Liberalii au, sambata, o intalnire de gradul zero. Presedintele Klaus Iohannis ii baga pe cei de la PNL in sedinta si il verifica la teme pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa patru zile de.

Salvata in ultima clipa. O femeie din Argentina a scapat cu viata, dupa ce un calator a lesinat la metrou si a impins-o pe sine - VIDEO

O femeie a fost salvata de la moarte de calatorii de la metroul din Buenos Aires, dupa ce un barbat a lesinat si a impins-o accidental pe sine. Femeia a ramas inconstienta pe sine, dupa ce a cazut, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )