Libnet.ro
UNICEF

08:32

Straja devine loc de pelerinaj in Vinerea Mare. Sute de oameni vor urca Drumul Crucii, procesiunea de zece kilometri

Adevărul Adevărul,
Straja devine loc de pelerinaj in Vinerea Mare. Sute de oameni vor urca Drumul Crucii, procesiunea de zece kilometri

Cateva sute de oameni sunt asteptati sa participe la procesiunea Drumul Crucii, din Straja, un eveniment prin care sunt rememorate patimile lui Iisus Hristos, inainte de rastignire. continuă pe Adevărul

VINEREA MARE. Ce nu trebuie sa faci niciodata in aceasta zi

Vinerea Pastilor sau Vinerea Mare, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati deoarece in aceasta zi a fost rastignit si a murit Iisus Hristos. Exista anumite.

PASTE 2017. Ce nu se face in Vinerea Mare

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantu.

Semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor, ultima din viata lui Iisus. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi a crestinatatii, iar Raiul este inchis

Crestinii ortodocsi intra de astazi, 10 aprilie, in Saptamana Mare, ultima in care se tine post inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti. Aceasta perioada este unica in Biserica, atat din punct de vedere liturgic, cat si duhovnicesc. Adevarul va spune semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )