Libnet.ro
UNICEF

08:01

Studiu: Barbatii se tem de chelie mai tare decat de impotenta

B1 B1,
Studiu: Barbatii se tem de chelie mai tare decat de impotenta

Un studiu realizat de o clinica din Marea Britanie a relevat faptul ca cea mai mare temere a barbatilor este aceea ca ar putea cheli, odata cu inaintarea in varsta, relateaza Daily Mail. Pentru realizarea. continuă pe B1

Uniunea Nationala a Notarilor Publici desfiinteaza intentia Guvernului de a acorda secretarilor de primarie atributii notariale/ De ce se tem cel mai tare notarii

Uniunea Nationala a Notarilor Publici se opune initativei Guvernului de a acorda secretarilor de comune atributii notariale, se arata intr-un punct de vedere transmis Hotnews. ro. Opinia biroului executiv al UNNPR este ca promovarea unei asemenea initiative nu face decat sa creeze o bresa in siguranta circuitului civil care si asa din cauza crizei economice este destul de firav. Vicepremierul Liviu Dragnea a convenit pe 12 decembrie un acord cu Asociatia Comunelor din Romania in care li se promite, intre altele, cresterea rolului secretarului comunei in ce priveste actele notariale, dupa cum se arata intr-o anexa a acestui acord.

Fonduri UE mai mari decat exploatarea Rosia Montana? Un ONG spune ca este posibil

Rosia Montana poate sa atraga fonduri europene in perioada 2014-2020, Romania avand posibilitatea sa obtina de la UE de noua ori mai mult decat suma obtinuta din exploatarea aurului de la Rosia Montana, potrivit ONG-uri si sindicalistilor confederatiei.

Ministrul francez de Interne, mai mult decat rezervat in legatura cu aderarea Romaniei si a Bulgariei la Schengen

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, s-a declarat mai mult decat rezervat in ceea ce priveste deschiderea spatiuluiSchengen pentru Romania si Bulgaria, spunand ca acest subiect nu este pe.

Victor Ponta: Stabilitatea guvernarii si a USL, mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor. O sa am grija sa fie pace

Premierul Victor Ponta a promis marti ca nu va mai face declaratii critice la adresa partenerilor de guvernare, sustinand ca stabilitatea USL este mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor.

HTC One Max e aproape de confirmare: nu are cel mai bun procesor, dar are ecran mai mare decat al Galaxy Note 3

HTC One Max este aproape de lansare. Confirmarea nu vine de la companie, ci prin toate acele poze care continua sa scape online prin intermediul a tot felul de site-uri. Ecranul va fi de 5,9 inci, cu putin mai mare decat cel de 5,7 inci de pe Samsung Galaxy Note 3.

Vai de painea noastra: fara sare iodata, cu eticheta saraca in informatii si mult mai mica decat scrie pe ambalaj

Inspectorii OPC Galati au controlat zilele trecute mai multi producatori de paine pentru a vedea daca respecta prevederile legale privind modul de comercializare, etichetare, prezentare si publicitate a painii. Toti cei 13 producatori verificati au fost sanctionati contraventional deoarece nu respectau legislatia in vigoare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )