Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU Care sunt cele mai cautate zone din Capitala in randul studentilor din provincie

Adevărul Adevărul,
STUDIU Care sunt cele mai cautate zone din Capitala in randul studentilor din provincie

Cele mai cautate zone de studentii care vin din provincie sa studieze in Bucuresti sunt Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda. Cel putin asa arata o analiza realizata de reprezentantii ai 50 de agentii imobiliare, citata de Agerpres. Aceeasi analiza arata ca preturile cerute pentru inchirierea unei garsoniere pornesc de la 230 euro/luna. continuă pe Adevărul

CHIRIE BUCURESTI. Care sunt preturile la chirie in cele mai cautate zone de catre studenti

Zonele Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda sunt cele mai cautate de studentii care vin din provincie sa studieze in Capitala, iar preturile cerute pentru.

Cele mai cautate zone pentru inchirierea apartamentelor in Bucuresti de catre studenti

Studentii care vor sa stea in Bucuresti in anul universitar 2018-2019 aleg sa inchirieze garsoniere in zonele Dristor, Politehnica, Centru, Timpuri Noi sau Eroilor, preturile ajungand sa atinga intre 230.

incet, dar sigur, romanii isi schimba preferintele auto: Vanzarile de autoturisme ecologice s-au dublat! Care sunt cele mai cumparate marci

Ignorate pana acum, masinile electrice au inceput sa atraga atentia romanilor. in primele 7 luni ale acestui an, ponderea autoturismelor ecologice in vanzarile auto totale din tara noastraa ajuns la.

Care sunt cele mai smart orase din Romania. Capitala are de suferit la acest capitol

Asociatia Romana pentru Smart City ARSCM) a realizat un studiu despre infrastructura smart din Romania si despre cele mai dezvoltate orase de la noi din tara, clasificandu-le pe acestea intr-un top. Bucurestiul nu este pe primul loc.

Analiza economica: Cele mai profitabile industrii vs. cele aflate in declin major. Care sunt cele mai cautate meserii

O ampla analiza efectuata de Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), pune in balanta sectoarele economice care au crescut de peste 10 ori in ultimul deceniu, fata de cele care au scazut cu mai mult de 50% in ultimii 10 ani.

Utile: Zaharul, nlocuitorii si ndulcitorii: care sunt cei mai buni; Super puterile unui aliment detestat de multi, desi este unul dintre cele mai nutritive din lume; Iod: semne ca ai deficit

Simptome usoare care ascund afectiuni serioase. Una dintre aceste afectiuni este sindromul de tunel carpian. Poate ca numele. Asa tratezi corect matreata! Pentru a trata matreata, este bine sa stii care este forma cu care te confrunti. Terapia matretii include sampoane care contin medicamente antimicotice.

Boala CUMPLITA de care SUFERA una dintre cele mai indragite femei din Romania. Strigatul ei de AJUTOR i-a ULUIT pe fani: Dupa atata DURERE, am CLACAT...

Andreea Raicu a socat pe toata lumea cand a dezvaluit, acum cateva saptamani, ca a suferit de depresie. De atunci, vedeta a povestit de mai multe ori prin ce stari a trecut si cum a reusit sa se salveze,.

Timisoreanul Werner Wolff face performata la Tarom. Cele mai mari venituri din ultimii patru ani,pierderi la jumatate fata de 2017

Rezultatele companiei nationale Tarom sunt sensibil mai bune sub conducerea timisoreanului Werner Wolff. Tarom a inregistrat in primele sase luni din acest an o cifra de afaceri neta de peste 530 de milioane de lei, cel mai bun rezultat din ultimele patru semestre similare.

Romania si Bulgaria au cele mai scazute preturidin Uniunea Europeana

Nivelul preturilor la bunurile si serviciile de consum in Romania erau in anul 2017 cu 52% sub media din Uniunea Europeana, un nivel mai scazut in randul statelor membre fiind inregistrat doar in Bulgaria,.

Cele mai frumoase tiara purtate de femeile Casei Regale Britanice

Femeile iconice ale familiei regale de la palatul Buckingham au parte de cele mai luxoase si elegante tinunte, iar bijuteriile, cu ajutorul carora isi asorteaza tinutele, sunt adevarate comori. Mai jos va prezentam cele mai frumoase tiara purtate de membrele casei regale. Toate au cate o poveste, sunt extrem de valoroase si lasate mostenire de la o generatie la alta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )