Libnet.ro
UNICEF

18:00

SUA: Cel putin 155.000 de locuinte din statul american California, fara electricitate din cauza vremii severe

B1 B1,
SUA: Cel putin 155.000 de locuinte din statul american California, fara electricitate din cauza vremii severe

Cel putin 155. 000 de locuinte din statul american California au ramas fara electricitate in urma intemperiilor produse joi, informeaza USA Today. Ploi torentiale insotite de vant puternic afecteaza de cateva. continuă pe B1

SUA: Cel putin trei morti, dupa ce un avion s-a prabusit in apropiere de Washington

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, anunta autoritatile americane, citate de site-ul cotidianului USA Today, conform Mediafax.

Peste 150.000 de locuinte din California AU RAMAS FARA CURENT, in urma celor mai puternice INTEMPERII din ultimii 5 ani

Peste 150. 000 de locuinte din statul american California au ramas fara electricitate in urma intemperiilor produse joi, cele mai puternice din ultimii cinci ani, scrie USA Today, conform Mediafax. Ploi torentiale.

Cel putin trei morti dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit in apropiere de Washington

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, anunta autoritatile americane, citate de site-ul cotidianului USA.

Somalia. Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce au baut apa dintr-un put contaminat

Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata in Somalia, dupa ce au baut apa contaminata dintr-un put din nordul orasului Mogadishu, transmite CNN, citand un oficial local. Osman Mohamed, adjunctul prefectului .

Studiu: Coruptia in Bulgaria, la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Coruptia a atins, in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani in Bulgaria, conform unui raport realizat de Centrul de Studii Democratice CSD), informeaza AFP, conform Mediafax.

Vivo X5 Max, cel mai subtire telefon din lume, a fost lansat oficial

Compania chinezeasca a lansat oficial Vivo X5 Max, cel mai subtire smartphone din lume, acesta urmand sa apara in magazine in data de 22 decembrie. Gionee Elife S5. 1 a fost detronat de Oppo R5, iar acum este randul acestuia sa fie detronat la randul sau de catre Vivo X5 Max, smartphone-ul care detine acum titlul de cel mai subtire telefon din lume. Telefonul producatorului chinezesc a aparut foarte des in ultimul timp in diverse poze pe internet tocmai din cauza [].

Importurile Germaniei, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Importurile Germaniei au inregistrat, in octombrie, cel mai important declin din ultimii doi ani, dupa un avans puternic in luna anterioara, insa analistii sunt in continuare optimisti in privinta perspectivelor celei mai mari economii din Europa.

Inegalitatile dintre saraci si bogati, la CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii 30 de ani

Inegalitatea veniturilor dintre saraci si bogati, in cele 34 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani iar acest lucru.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat astazi la 67,35 dolari/baril, cel mai scazut nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce diverse banci si-au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru 2015, informeaza Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )