Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat astazi la 67,35 dolari/baril, cel mai scazut nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce diverse banci si-au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru 2015, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a ajuns luni la nivelul de 67,35 de dolari pe baril, cel mai scazut din octombrie 2009 pana in prezent.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru anul viitor, transmite.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului.

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Cursul anuntat luni de BNR a crescut cu 1,04 bani, la 4,4419 lei/euro. Acesta este nivelul maxim din ultimele doua saptamani. Un curs mai ridicat a fost inregistrat cel mai recent in 20 noiembrie, la 4,4421.

VIDEO Jose Mujica, cel mai sarac presedinte din lume, i-a dat bani unui cersetor in timpul unui interviu televizat

Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, prezentat adesea drept cel mai sarac presedinte din lume, a dat bani unui barbat sarac in timpul unui interviu televizat.

Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Vivo X5 Max este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subtire smartphone. La fiecare cateva saptamani avem informatii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subtire si firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare data, vorbim de un producator asiatic pentru care America si Europa nu reprezinta o piata atractiva de desfacere. Este vorba de Vivo, o companie care, in trecut, a intrat in istorie ca fiind creierul din spatele primului smartphone creat [].

Cel care a fost cel mai sarac presedinte din lume a dat 100 de pesos unui cersetor

Cel mai sarac presedinte din lume, Jose Mujica, ce a condus Uruguayul pana anul acesta, este recunoscut pentru stilul sau de viata spartan si pentru faptul ca-si dona aproape tot salariul organizatiilor caritabile. De curand, fostul lider i-a dat o bancnota de 100 de pesos unui barbat ce ii ceruse o moneda.

Cel mai sarac presedinte din lume a dat 100 de pesos unui cersetor

Cel mai sarac presedinte din lume, Jose Mujica, ce va conduce Uruguayul pana in martie 2015, este recunoscut pentru stilul sau de viata spartan si pentru faptul ca-si doneaza aproape tot salariul organizatiilor caritabile. De curand, liderul i-a dat o bancnota de 100 de pesos unui barbat ce ii ceruse o moneda.

Soc in sportul mondial: cel mai bogat sportiv este un roman

Lumea sportului mondial este in stare de soc dupa ce Ion Tiriac a fost numit cel mai bogat sportiv din lume, peste Michael Jordan sau David Beckham.

Cum au fost afectate de criza retelele de dealeri ale companiilor auto europene si cine s-a descurcat cel mai bine

Piata masinilor noi in Europa este cu 20% sub nivelul de dinaintea crizei, insa marcile europene au redus numarul total de dealeri cu 12%, arata un raport al Bernstein Research. Marcile europene au pe continent 47. 500 de puncte de vanzare, cu 6. 000 sub ce era acum sapte ani, iar numarul mediu de masini vandute/dealer a scazut. Renault si BMW sunt grupurile care au redus cel mai mult retelele de dealeri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )