Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Exista o baza juridica pentru extradarea lui Edward Snowden din Rusia

Antena3 Antena3,
SUA: Exista o baza juridica pentru extradarea lui Edward Snowden din Rusia

Statele Unite au explicat, marti, ca exista o baza juridica clara pentru extradarea lui Edward Snowden, fostul consultant informatic al NSA dat in urmarire de Washington si aflat in aeroportul din. continuă pe Antena3

SUA: Exista o baza juridica pentru extradarea domnului Snowden

Edward Snowden, care se afla in continuare in zona de tranzit a unui aeroport din Moscova, ar putea fi extradat pe baze juridice clare, potrivit Presedentiei Statelor Unite ale Americii.

Barack Obama sustine ca SUA fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden

Barack Obama a spus, luni seara, ca Statele Unite fac tot posibilul pentru arestarea lui Edward Snowden, care se afla in Rusia dupa ce a parasit Hong Kong-ul, potrivit Mediafax. Urmarim toate caile legale si.

SUA: Edward Snowden poate fi extradat din Rusia.

Statele Unite au explicat, marti, ca exista o baza juridica clara pentru extradarea lui Edward Snowden, fostul consultant informatic al NSA dat in urmarire de Washington si aflat in aeroportul din Moscova, potrivit Mediafax. Chiar daca nu avem un acord de extradare cu Rusia, exista o baza juridica clara pentru extradarea domnului Snowden, a afirmat, conform AFP, un purtator de cuvant al Presedintiei SUA, Caitlin Hayden. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat marti ca Edward .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )