Libnet.ro
UNICEF

12:00

SUA: Edward Snowden poate fi extradat din Rusia.

România Liberă România Liberă,
SUA: Edward Snowden poate fi extradat din Rusia.

Statele Unite au explicat, marti, ca exista o baza juridica clara pentru extradarea lui Edward Snowden, fostul consultant informatic al NSA dat in urmarire de Washington si aflat in aeroportul din Moscova, potrivit Mediafax. Chiar daca nu avem un acord de extradare cu Rusia, exista o baza juridica clara pentru extradarea domnului Snowden, a afirmat, conform AFP, un purtator de cuvant al Presedintiei SUA, Caitlin Hayden. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat marti ca Edward . continuă pe România Liberă

Surse: Edward Snowden a plecat din Rusia

Edward Snowden, fostul consultant NSA acuzat de spionaj de catre Washington, a parasit deja Rusia, afirma o sursa oficiala citata de agentia Interfax, relateaza AFP. Edward Snowden a parasit Rusia.

Fostul consultant CIA, Edward Snowden, a plecat din Rusia si este in strainatate

Fostul consultant CIA Edward Snowden, a carui extradare Washington o solicita pentru spionaj, a parasit deja fara indoiala Rusia si se afla in strainatate, a declarat o sursa apropiata cazului pentru agen.

Edward Snowden a dezvaluit noi informatii despre spionarea SUA a companiilor chineze de telecomunicatii

Spionii americani fura informatii de la companiile chineze de telefonie mobila si ataca cibernetic serverele Universitatii Tsinghua, cel mai important institut de invatamant si cercetare din China, a dezvaluit Edward Snowden, fost angajat al NSA aflat la originea scandalului de spionaj, pentru publicatia chineza Sunday Morning Post.

Edward Snowden este un cadou pentru serviciile de informatii din Rusia

Edward Snowden, omul care a dezvaluit modul in care NSA spiona utilizatorii de Facebook sau Google, este de mare interes pentru serviciile secrete din Rusia. AFP informeaza ca este foarte probabil ca acesta sa fi fost deja interogat de catre rusi.

SUA: Exista o baza juridica pentru extradarea lui Edward Snowden din Rusia

Statele Unite au explicat, marti, ca exista o baza juridica clara pentru extradarea lui Edward Snowden, fostul consultant informatic al NSA dat in urmarire de Washington si aflat in aeroportul din.

WikiLeaks: Edward Snowden ar putea ramane definitiv in Rusia.

Fostul consultant informatic al NSA Edward Snowden ar putea ramane definitiv in Rusia daca Statele Unite vor continua sa hartuiasca tarile care au legatura cu acest caz, anunta organizatia WikiLeaks, citata de Mediafax. Snowden ar putea ramane definitiv in Rusia din cauza anularii pasaportului sau si hartuirii statelor terte. Oamenii de la Departamentul de Stat american nu sunt prea inteligenti, precizeaza WikiLeaks. Site-ul WikiLeaks ii ofera asistenta juridica lui Snowden si ii plateste .

WikiLeaks: Edward Snowden ar putea ramane definitiv in Rusia

Fostul consultant informatic al NSA Edward Snowden ar putea ramane definitiv in Rusia daca SUA insista pe langa diferite tari pentru arestarea sa, arata Wikileaks, potrivit Mediafax. Snowden ar putea ramane.

Barack Obama: SUA folosesc toate caile legale pentru a-l aresta pe Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama a declarat luni ca Statele Unite utilizeaza toate caile legale pentru a-l aresta pe fostul consultant Edward Snowden sosit duminica la Moscova de la Hong Kong, relateaza.

China, somata de SUA sa il extradeze pe Snowden:Daca autoritatile din Hong Kong nu actioneaza curand, vor complica relatiile noastre bilaterale

Statele Unite au contactat autoritatile din Hong Kong pentru a cere extradarea lui Edward Snowden, cel care a recunoscut ca a oferit informatii cu privire la programele secrete de supraveghere din tara.

Fostul angajat NSA Edward Snowden ar fi parasit deja Rusia - surse.

Fostul consultant CIA Edward Snowden a parasit deja Rusia si se afla in strainatate, a declarat o sursa apropiata cazului pentru agentia de presa Interfax, informeaza Mediafax. Edward Snowden probabil a parasit deja Rusia. El a putut decola la bordul unui alt zbor. Este putin probabil ca jurnalistii sa fi fost martori la decolarea sa, a declarat aceasta sursa, in timp ce tanarul american nu se afla, aparent, la bordul zborului Moscova-Havana unde era inregistrat. Citeste si Turnatorul NSA a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )