Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA felicita Republica Moldova, reiterand sustinerea pentru suveranitatea si aspiratiile proeuropene

Hotnews Hotnews,
 SUA felicita Republica Moldova, reiterand sustinerea pentru suveranitatea si aspiratiile proeuropene

Statele Unite sustin aspiratiile proeuropene ale Republicii Moldova si integritatea teritoriala a tarii, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, intr-un mesaj de felicitare transmis Chisinaului cu ocazia Zilei Independentei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

SUA felicita R.Moldova, reiterand sustinerea pentru suveranitatea si aspiratiile proeuropene

Statele Unite sustin aspiratiile proeuropene ale Republicii Moldova si integritatea teritoriala a tarii, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, intr-un mesaj de felicitare transmis Chisinaului cu ocazia Zilei Independentei.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti si Chisinau: Republica Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata Uniunii Europene

Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, a declarat miercuri, la Chisinau, ca Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata UE, informeaza Mediafax. Republica Moldova trebuie sa.

Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Radio Moldova, transmite agentia IPN.

Cat castiga un politist in Republica Moldova

Despre salariile colaboratorilor Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova se vorbeste de mult, iar discutiile privind majorarea salariilor au prins contur inca in anul 2013. Politistii, in virtutea functiei, se bucura de mai multe facilitati. Cat castiga un politist in Republica Moldova conform datelor oficiale.

Codul galben de canicula revine in Republica Moldova. Atentionarile meteorologilor

Serviciul Meteorologic de Stat din Republica Moldova a emis un nou cod galben de canicula pentru perioada 26 august - 1 septembrie 2015.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi bani in Republica Moldova

Romania, are acum o crestere economica si poate merge mai departe sa investeasca bani in Republica Moldova, important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate.

Ce spune Ponta despre investitiile romanesti in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei.

Liderul socialistilor din Republica Moldova: Tara are nevoie de un Putin sau un Lukasenko

Liderul Partidului Socialistilor PSRM), Igor Dodon, a spus ca Republica Moldova are nevoie de un Aleksandr Lukasenko sau un Vladimir Putin in fruntea statului, care sa impuna legea in tara in mod autoritar, potrivit Europa Libera.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are crestere economica si in acest moment poate investi in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, transmite agentia IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )