Libnet.ro
UNICEF

14:00

SUA livreaza arme fortelor kurde din Irak in lupta impotriva jihadistilor

Antena3 Antena3,
SUA livreaza arme fortelor kurde din Irak in lupta impotriva jihadistilor

Statele Unite livreaza arme fortelor kurde care lupta cu jihadistii din Statul Islamic in nordul Irakului, a anuntat, luni, Departamentul de Stat, informeaza AFP, citata de Agerpres. Colaboram cu guvernul. continuă pe Antena3

Departamentul de Stat american: SUA ofera armament fortelor kurde din Irak

Departamentul de Stat american a anuntat, luni, ca Statele Unite au inceput sa ofere armament fortelor kurde care lupta impotriva insurgentilor sunniti membri ai grupului terorist Stat Islamic, relateaza.

Ambasadorii UE discuta, marti, despre criza din Irak

Ambasadorii statelor UE se reunesc, marti, la Bruxelles, pentru a examina situatia din Irak, potrivit unei surse europene citata de AFP, relateaza Mediafax.

Statele Unite au bombardat artileria Statului Islamic din Irak

Statele Unite au bombardat pozitiile de artilerie ale Statului Islamic din Irak care amenintau personalul american din Erbil, in Kurdistanul irakian, a anuntat vineri Pentagonul, citat de AFP.

Statele Unite bombardeaza obiective ale Statului Islamic din Irak

Statele Unite au bombardat obiective ale artileriei Statului Islamic din Irak, care amenintau personalul american din Erbil, in Kurdistanul irakian, a anuntat vineri Pentagonul, citat de AFP. Avioane militare.

Americanii BOMBARDEAZA artileria Statului Islamic din Irak

Statele Unite au bombardat obiective ale artileriei Statului Islamic din Irak, care amenintau personalul american din Kurdistan, a anuntat vineri Pentagonul, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Irak: SUA livreaza ajutoare pentru persoanele persecutate de jihadistii SIIL

Patru avioane militare americane au transportat noi incarcaturi cu apa si mancare pentru civilii alungati in zonele muntoase din nordul Irakului de catre jihadistii organizatiei fundamentaliste Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), a anuntat ieri Pentagonul, preluat de AFP.

SUA au bombardat pozitii ale jihadistilor din Irak. Armata britanica va parasuta alimente pentru refugiatii irakieni

Statele Unite ale Americii au bombardat pozitii de artilerie ale Statului Islamic SI) din Irak care amenintau personalul american cu baza la Erbil, in Kurdistanul irakian, a anuntat vineri Pentagonul. Britanicii se vor alatura si ei si vor parasuta alimente pentru civilii care au fugit din calea jihadistilor.

Criza din Irak, pe lista discutiilor dintre ambasadorii UE reuniti la Bruxelles

Ambasadorii statelor UE, convocati marti intr-o reuniune extraordinara la Bruxelles, vor examina modalitatile de sprijin pentru Guvernul din Kurdistan, menite sa contracareze avansul insurgentilor din Statul Islamic in Irak, potrivit unei surse.

Ambasadorii statelor UE participa maine la o reuniune extraordinara consacrata crizei din Irak

O reuniune extraordinara a ambasadorilor and tarilor membre ale Uniunii Europene a fost convocata pentru maine, la Bruxelles, pentru a examina modalita and tile de a contracara avansul jihadi and stilor din Statul Islamic SI) in Irak, relateaza AFP, citand o sursa europeana.

Avioane militare britanice vor parasuta alimente refugiatilor din Irak

Avioane militare britanice se vor alatura campaniei americane si vor lansa alimente refugiatilor irakieni care si-au parasit locuintele din cauza atacurilor insurgentilor sunniti, anunta ministrul britanic al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )