Libnet.ro
UNICEF

14:30

SUA refuza sa dialogheze cu Iranul pe tema crizei din Irak

Adevărul Adevărul,
SUA refuza sa dialogheze cu Iranul pe tema crizei din Irak

Statele Unite ale Americii nu vor discuta despre criza din Irak cu Iranul, anunta Departamentul de Stat american, in contextul in care Teheranul a reiterat sustinerea pentru Guvernul siit de la Bagdad, confruntat o intensificarea activitatilor insurgente. continuă pe Adevărul

Statele Unite refuza sa dialogheze cu Iranul pe tema crizei din Irak

Statele Unite nu vor discuta despre criza din Irak cu Iranul, anunta Departamentul de Stat american, in contextul in care Teheranul a reiterat sustinerea pentru Guvernul siit de la Bagdad, confruntat o intensificarea activitatilor insurgente.

Noua discutie Lavrov - Kerry pe tema crizei din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sustinut incetarea focului in regiunile din sud-estul Ucrainei, in cursul unei conversatii telefonice purtate miercuri seara cu secretarul de Stat american, John Kerry .

Joe Biden anuntaca SUA au cerut eliberarea imediata a ostaticilor turci din Irak

Vicepresedintele american Joe Biden a anuntat ca Statele Unite au cerut, miercuri, eliberarea imediata a celor aproximativ 50 de cetateni turci luati ostatici la consulatul din Mosul, in Irak.

Lavrov: Evenimentele din Irak oglindesc esecul total al aventurii americano-britanice

Evenimentele actuale din Irak sunt rezultatul actiunilor intreprinse de SUA si Marea Britanie, iar situatia a scapat de sub control, a declarat ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov. Aceasta este ilustrarea.

Violentele din Irak cresc din nou pretul petrolului

Pretul barilului de petrol a crescut joi cu peste 1 dolar, ca urmare a violentelor din Irak. Militantii kurzi au preluat controlul orasului Kirkuk, in timp ce gruparea Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) a ocupat teritorii extinse si se afla la mai putin de 100 de kilometri de capitala.

MarketWatch: Pretul petrolului a crescut, ca urmare a violentelor din Irak

Ca urmare a violentelor din Irak, unde militantii kurzi au preluat controlul orasului Kirkuk, in timp ce gruparea Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) a ocupat teritorii extinse si se afla la mai putin de 100.

Violentele din Irak cresc din nou pretul petrolului

Cota and tia barilului de petrol a continuat sa creasca vineri pe pie and tele din Asia, influen and tata de escaladarea violen and telor din Irak and si de avansul combatan and tilor jihadi and sti inspre capitala Bagdad, transmite AFP.

Personalul american al unei baze aeriene din Irak a fost evacuat din cauza deteriorarii securitatii

Companiile americane care lucreaza pentru guvernul irakian in domeniul Apararii au evacuat personalul american de la o baza aeriana din Irak din cauza deteriorarii securitatii in aceasta tara, a anuntat.

Obama: SUA iau in calcul toate optiunile pentru a lupta cu militantii islamisti din Irak

Statele Unite ale Americii iau in calcul toate optiunile, inclusiv o interventie militara, pentru a elimina amenintarea terorista care s-a accentuat in ultimele zile in Irak, a anuntat presedintele Barack Obama. Washingtonul subliniaza insa ca nu intentioneaza sa trimita trupe pe teren.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )