Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA: Retailerul Amazon a fost dat in judecata pentru ca le permite copiilor sa cumpere produse fara consimtamantul parintilor

B1 B1,
SUA: Retailerul Amazon a fost dat in judecata pentru ca le permite copiilor sa cumpere produse fara consimtamantul parintilor

Agentia federala The Federal Trade Commission FTC) a dat in judecata retailerul Amazon pentru ca le permite minorilor sa cumpere produse de pe site fara sa aiba nevoie de aprobarea parintilor, transmite. continuă pe B1

Rapperul Jay-Z a fost dat in judecata

Rapperul Jay-Z a fost dat in judecata de un inginer de sunet, care a cerut justitiei sa ii recunoasca munca pe care a depus-o la casa de discuri Roc-A-Fella Records, detinuta de celebrul cantaret american, relateaza Mediafax.

Doi tineri din Hunedoara au fost trimisi in judecata pentru trafic de cannabis

Tribunalul Hunedoara judeca doi tineri din Hunedoara, care au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri de risc. Doru Ciobanu si Andrei Gidea au cerut astazi eliberarea din arest.

Cinci tineri au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri

Alexandru Gabriel de 25 ani, C. Alexandru Ionel de 26 ani, ambii din Tulcea, D. de 17 ani din Niculitel, N. de 17 ani din Nalbant si B. de 17 ani din Nalbant au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri.

Scandal amoros in sanatate: cel mai bun ortoped din Moldova este acuzat ca a facut un copil unei paciente si e dat in judecata pentru paternitate

O femeie de 34 de ani din Iasi il cheama in judecata pe medicul ortoped Paul Botez, de la Spitalul de recuperare, pentru ca acesta sa recunoasca un baietel de sase ani pe care cei doi l-ar avea impreuna.

VIDEO Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire internationala prin Interpol

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat in urmarire internationala prin Interpol de catre Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), dupa ce acesta nu s-a mai intors din SUA la data stabilita de instanta din Romania. UPDATE: Avocatul lui Nicusor Constantinescu spune ca mandatul international de arestare nu are obiect.

Mafia Silicoanelor. 20 de cadre medicale de la Spitalul de Arsi au fost trimise in judecata pentru ca au facut operatii estetice pe banii statului

64 de persoane dintre care 20 de cadre medicale au fost trimise astazi in judecata in dosarul Mafia Silicoanelor. Astfel, directorul Spitalului de Arsi din Capitala, Stan Vitalie, dar si alti colegi de-ai sai vor fi judecati pentru luare de mita, fals intelectual si inselaciune. Pacientii care au beneficiat de operatiile estetice cu aparatura si medicamentele statului vor fi judecati pentru dare de mita.

Secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg, trimisa in judecata pentru delapidare

O secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg a fost trimisa in judecata pentru delapidare, fiind acuzata ca si-a insusit peste 46. 000 de euro din fondurile provenite din incasarile consulare.

Secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg, judecata pentru delapidare

O secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg a fost trimisa in judecata pentru delapidare, fiind acuzata ca si-ar fi insusit peste 46. 000 de euro din fondurile provenite din incasarile.

Frauda la Consulatul Romaniei la Strasbourg. Secretara, judecata pentru delapidare

O secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg a fost trimisa in judecata pentru delapidare, fiind acuzata ca si-ar fi insusit peste 46. 000 de euro din fondurile provenite din incasarile.

Amazon incearca sa obtina autorizatiile pentru a livra pachete cu ajutorul dronelor

Retailerul Amazon anunta in decembrie 2013 ca testeaza mici aeronave fara pilot pe care le va folosi la livrarile de produse, pe distante mici. Compania are insa o problema fiindca doar dronele agentiilor guvernamentale au voie sa zboare, iar autoritatile nu s-au aratat favorabile dronelor civile, scrie Financial Times.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )