Libnet.ro
UNICEF

01:05

Summitul NATO. Ce a obtinut Romania si ce nu

România Liberă România Liberă,
Summitul NATO. Ce a obtinut Romania si ce nu

Pozitia adoptata de Aliati si de SUA fata de Rusia a fost criticata de unele voci ca timida si insuficienta pentru a descuraja o Rusie din ce in ce mai agresiva si irationala. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

LIVE VIDEO A doua zi a summitul NATO. Aliatii continua discutiile pe tema Ucrainei si a viitorului Aliantei

Summitul NATO de la Newport, in Marea Britanie, continua, astazi, cu o noua runda de discutii. Ucraina, Afganistanul si viitorul aliantei NATO sunt principalele subiecte ale agendei politicienilor si diplomatilor participanti la summit.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Traian Basescu, discutii cu Obama, Merkel si Cameron la summitul NATO. Vezi FOTO

Summitul NATO de la Newport, in Marea Britanie, continua vineri cu o noua runda de discutii, evenimentul reunind peste 60 de lideri si 4. 000 de delegati pe fondul unor masuri de securitate stricte.

Moment stanjenitor pentru David Cameron la summitul NATO din Tara Galilor

Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stanjenitor la summitul NATO din Tara Galilor, cand a fost eclipsat de presedintele Barack Obama in timp ce se indrepta cu mana intinsa spre delegati pentru a-i saluta, scrie Mediafax.

Moment stanjenitor pentru David Cameron la summitul NATO (VIDEO)

Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stanjenitor la summitul NATO din Tara Galilor, cand a fost eclipsat de presedintele Barack Obama in timp ce se indrepta cu mana intinsa spre delegati pentru a-i saluta. Intr-o inregistrare.

Armistitiul ucrainean trebuie sa aiba efecte pe teren, avertizeaza Obama la Summitul NATO

Armistitiul poate sa aduca pacea in Ucraina doar daca produce efecte pe teren, a avertizat vineri presedintele american Barack Obama, la Summitul NATO de la Newport, in Marea Britanie, relateaza AFP. Suntem.

Summitul NATO incepe in contextul tensiunilor cu Rusia

Summitul NATO incepe joi in contextul tensiunilor cu Rusia si al presiunilor tot mai mari ale Occidentului asupra Moscovei din cauza agresiunii militara in Ucraina.

Republica Moldova participa in premiera la summitul NATO din Tara Galilor

La summitul NATO care incepe joi in Tara Galilor, Republica Moldova va fi reprezentata de ministrul Apararii, Valeriu Troenco. Este pentru prima data cand Chisinaul are statut de invitat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din tarile aliantei.

Traian Basescu, Mircea Dusa si Titus Corlatean vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor

Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor, care se va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )