Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

Playtech Playtech,
Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul . continuă pe Playtech

Brexit priveaza Europa emergenta de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Cine va mai sustine extinderea acum?

Nu a fost intotdeauna relatia cea mai fericita sau cea mai lipsita de tensiuni, dar Marea Britanie si tarile din Europa emergenta au fost pentru mult timp cei mai buni prieteni. La urma urmei, Marea Britanie a fost unul dintre primii sustinatori ai extinderii catre est a Uniunii Europene, chiar daca ca acest lucru nu a fost exclusiv din motive altruiste, scrie Emerging Europe, citata de Rador.

Directie speciala, infiintata de IICCMER pentru demascarea crimelor si abuzurilor din timpul Revolutiei din decembrie 1989

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) va prelua patrimoniul si arhiva fostului Institut al Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si va infiinta o Directie speciala, care va avea ca scop investigarea stiintifica si demascarea crimelor si abuzurilor din timpul Revolutiei din decembrie 1989, potrivit unui comunicat al institutiei.

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

PPDA va sustine in alegerile din Hancesti pe unul dintre candidatii inregistrati

Partidul Platforma Demnitate si Adevar a decis ca va sustine unul dintre candidatii inaintati pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie. Declaratia a fost facuta de deputatul PPDA Vasile-Andrei Nastase. Potrivit lui, formatiunea va opta pentru candidatura cea mai integra si profesionista, care are profil european, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )