Libnet.ro
UNICEF

08:32

Suparare mare la Botosani dupa iesirea din Europa

Online Sport Online Sport,
Suparare mare la Botosani dupa iesirea din Europa

Leo Grozavu, antrenorul echipei FC Botosani, acuza atitudinea jucatorilor sai in returul cu Legia Varsovia din turul 2 preliminar al Europa League. continuă pe Online Sport

Bancile din Europa vor sa vanda credite imobiliare in suma record

Bancile si firmele de management al activelor din Europa incearca sa vanda credite imobiliare si active puse sub sechestru in valoare de 74 de miliarde de euro 80 de miliarde de dolari) - cea mai mare suma inregistrata vreodata, in conditiile in care acestea incearca sa-si curete bilanturile, potrivit unui raport publicat ieri de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield.

Cum a reusit tanarul inginer Anghel Saligny sa ridice cel mai lung pod din Europa. Regretele marelui om care a schimbat fata Dobrogei

Podul Anghel Saligny, de la Cernavoda, implineste in toamna acestui an 120 de ani de existenta. Bijuteria arhitecturala era, in momentul inaugurarii, cel mai lung pod din Europa.

Ziarul grecesc To Vima: Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei 10 miliarde de dolari pentru iesirea din zona euro si revenirea la drahma

Premierul grec Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei un sprijin de 10 miliarde de dolari pentru a iesi din zona euro si a reveni la drahma, a dezvaluit ziarul grec To Vima. Potrivit sursei citate, Rusia nu a refuzat.

Rezultatele serii din Europa League si echipele calificate

Apasati aici pentru rezultatele serii din mansa a doua din Turul 2 al Europa League. Cu bold sunt marcate echipele calificate in Turul 3 preliminar. Turul 3 programeaza prima mansa pe 30 iulie, iar a doua pe6 august. Tragerea la sorti pentru play-off are loc pe 7august.

Saligny, constructorul celui mai lung pod din Europa

La Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta a fost deschisa expozitia care prezinta istoria podului de la Cernavoda si a Portului Constanta.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

Franklin Templeton vrea sa lichideze un fond din Europa de Est

Franklin Templeton Investments, administratorul Fondului Proprietatea FP), vrea sa lichideze un fond axat pe Europa de Est si Rusia, cu active in Romania de 9,3 milioane de dolari, din care 4,5 milioane de dolari in actiuni Romgaz SNG).

Wells Fargo, institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume

Wells Fargo a reusit recent sa devanseze Industrial Commercial Bank of China, devenind astfel institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume, relateaza The Wall Street Journal. Acum,.

Proteste violente si masuri de securitate sporite, dupa atacul din Turcia soldat cu 30 de morti

ACTUALIZARE 10:16 Premierul Davutoglu promite intarirea securitatii la frontiera cu Siria Prim-ministrul turc Ahmet Davutoglu a promis ca securitatea va fi intarita de-a lungul celor 900 km de granita cu Siria, dupa atentatul cu bomba produs luni la Suruc, la frontiera sud-estica, in care si-au pierdut viata 31 de persoane si peste 100 au fost ranite, relateaza BBC News.

Proteste violente si masuri de securitate sporite, dupa atacul din Turcia

ACTUALIZARE 14:10 Un suspect a fost identificat dupa atentatul de la Suruc Autoritatile turce au identificat un suspect in cazul atentatului sinucigas produs luni la Suruc, la frontiera sud-estica, in care si-au pierdut viata 32 de persoane, a anuntat marti premierul turc Ahmet Davutoglu, citat de Reuters si AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )