Libnet.ro
UNICEF

17:15

Superstitii in luna septembrie. Semne care anunta ca vom avea o iarna grea si timpurie

Antena3 Antena3,
Superstitii in luna septembrie. Semne care anunta ca vom avea o iarna grea si timpurie

Denumirea populara a lui Septembrie este Rapciune sau Vinitel, adica luna vinului, caci incepe culesul si stoarcerea strugurilor pentru vin. Se spune ca daca tuna in septembrie, va fi zapad. continuă pe Antena3

George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in Statele Unite

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a declarat marti ca lucreaza la o vizita a premierului Mihai Tudose in aceasta toamna in SUA, potrivit Agerpres. Va fi o toamna foarte interesanta. Lucrez intens si la o vizita a primului ministru Tudose in Statele Unite, in aceasta luna septembrie vine si ministrul Apararii, speram ca si presedintii celor doua Camere vor avea intalniri cu omologii lor, se pregateste si cea mai mare misiune economica, a afirmat George Maior.

Prognoza meteo: Romania, lovita de un val de aer tropical. Temperaturi anormale pentru luna septembrie, de cand vine frigul si unde se anunta ploi

Vreme anormal de calda la inceputul toamnei. Un val de aer saharian loveste Romania in weekend, temperaturile ajungand chiar an pragul caniculei. Meteorologii spun ca vremea se incalzeste incepand de vineri, iar sfarsitul de saptamana va fi unul torid.

Campania de vaccinare antipneumococica demareaza in luna septembrie. Cum pot beneficia copiii de noul vaccin

In luna septembrie se va da startul campaniei de vaccinare antipneumococice, destinata copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 5 ani. Pentru acestia au fost achizitionate 477. 000 de doze de vaccin, care se va administra gratuit, prin intermediul medicilor de familie.

Cursuri de formare profesionala pentru 42 de someri, in luna septembrie. in ce meserii se obtin calificari

Somerii care doresc sa se recalifice au ocazia sa participle la cursuri de formare, organizate de Agentia Judeteeana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi, in luna septembrie.

METEO: Cum va fi vremea in luna septembrie

Luna septembrie va debuta cu temperaturi de peste 30 de grade, in special in sudul si vestul tarii, iar pe parcursul intregii perioade, termometrele vor indica valori peste medie, a declarat meteorologul Adrian Boeriu.

Ce noutati pregateste Netflix pentru luna septembrie VIDEO

Filme precum intai l-au omorat pe tata si Our souls at night, serialul Gotham, dar si documentarele Whitney: Can I be me si Gaga: Five foot two globally se numara printre noutatile platformei Netflix in luna septembrie.

Semne care arata ca nu se apropie o alta mare criza

A starnit ceva emotie stirea ca mai multe banci listate in SUA HSBC, Morgan Stanley, Citigroup) anunta apropierea de ultimul ciclu de crestere a pietelor, dupa care va urma, previzibil, o prabusire dureroasa.

Surprizele vremii. Cat de cald va fi in luna septembrie

Prima luna de toamna debuteaza cu temperaturi de peste 30 de grade, in special in sudul si vestul tarii, iar pe parcursul intregii perioade, termometrele vor indica valori peste medie, a spus.

Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ambasadorul George Maior a declarat, marti, la Bucuresti, ca este convins ca in aceasta tomana va avea loc o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA, potrivit surselor din presa.

Horoscopul zilei - 1 septembrie. Zodia care este sub protectia unui inger norocos

Berbec Esti, fara indoiala, sub protectia unui inger norocos care iti ofera pe tava resursele de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Taur Ai grija spre ce-ti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )