Libnet.ro
UNICEF

05:00

SURSE Oferta lui Victor Ponta pentru UDMR: doua ministere si un post de vicepremier

Hotnews Hotnews,
 SURSE Oferta lui Victor Ponta pentru UDMR: doua ministere si un post de vicepremier

PSD ofera UDMR pentru a intra la guvernare doua ministere si un post de vicepremier, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. Ar fi vorba de cultura si comunicatii, insa liderii UDMR si-ar dori alt minister in locul comunicatiilor. Potrivit surselor citate, cel mai probabil liderul UDMR, Kelemen Hunor, va fi ministru al culturii si vicepremier. Pentru celalalt minister nu s-a ajuns inca la un nume. In cursul serii de luni a avut loc o discutie intre premierul Victor Ponta si Kelemen Hunor pe tema unei eventuale cooptari a UDMR la guvernare, sustin sursele HotNews. ro. UDMR ar urmeze sa voteze sambata in sedinta Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) intrarea la guvernare alaturi de PSD. continuă pe Hotnews

SURSE Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare

Premierul Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare, in conditiile in care liderii Uniunii i-au transmis pana acum ca se poata baza, in contextul alegerilor europarlamentare din mai, doar pe o colaborare punctuala in caz ca liberalii ies din Guvern, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. In UDMR exista un consistent grup care sustine intrarea la guvernare, dar Kelemen Hunor inca ezita, au precizat sursele citate.

Surse: Ponta ofera UDMR doua ministere si un post de vicepremier pentru a intra la guvernare. Hunor infirma

PSD negociaza cu UDMR intrarea la guvernarea, oferind uniunii doua ministere si un post de vicepremier, potrivit unor surse citate de HotNews. Potrivit surselor citate, cel mai probabil liderul UDMR, Kelemen Hunor,.

Antonescu: L-as invinge pe Victor Ponta la alegerile prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, crede ca ar castiga o confruntare cu Victor Ponta pentru fotoliul de sef al statului. Liderul PNL l-a provocat, in emisiunea Dupa 20 de ani, pe premier la o confruntare televizata chiar in aceste zile,.

Cum a crescut Victor Ponta pe Facebook? Foarte simplu si foarte mult!

Cei care gestioneaza contul de Facebook al premierului Ponta au contopit doua pagini care apartineau acestuia: cea oficiala si pagina de comunitate numita Victor Ponta cel mai bun premier.

Victor Ponta: Mariana Campeanu mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca ministrul Muncii, Mariana Campeanu i-a spus ca a avut un accident vascular sambata si ca a rugat-o sa stea acasa doua zile. Mi-a.

Lider PNL Alba: Victor Ponta ofera functii ca spaga liberalilor care vor sa ramana la guvernare pentru a trada

Presedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta ca incerca sa ofere functii drept spaga liberalilor care doresc sa ramana la guvernare, pentru ca acestia sa-si tradeze partidul. Florin Roman, care este si vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, spune ca premierul Victor Ponta s-a autodenuntat prin declaratiile transmise public liberalilor care doresc sa ramana alaturi de el, potrivit carora acestia isi vor pastra functiile pe care le detin. Ora 22:01: Reactia lui Victor Ponta: E o neintelegere a lui Antonescu, nu se pune problema in a-i mitui pe liberali. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a intentionat sa-i mituiasca pe liberali asa cum a spus Crin Antonescu si ca doreste in continuare o guvernare cu PNL.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului Ponta. Eu cred ca este cazul. Nu exista varianta sa imi aman vizita oficiala programata pentru luni, pentru ca este o vizita oficiala si nu pot sa aman asa ceva decat daca este o catastrofa in Romania. Nu pot sa aman asa ceva pentru ca nu imi raspunde Victor Ponta .

Enache Jiru, cel propus de Victor Ponta la conducerea CEC, a lucrat cativa ani pentru firmele lui Bogdan Buzaianu, unul dintre baietii destepti din energie

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Enache Jiru, ar urma sa ajunga la conducerea CEC in urma unei propuneri facute chiar de premierul Victor Ponta. Pana sa ajunga la Ministerul Finantelor, a fost timp de doi ani, in perioada iunie 2010-iunie 2012, consultant financiar in baza unui contract de colaborare. In CV nu este trecuta firma la care a fost consultant financiar, insa aceasta poate fi gasita in declaratiile de avere din 2011, 2012 si 2013. Se numeste Investime OilGas, este din Cipru si este controlata de Bogdan Buzaianu, unul dintre asa-numitii baieti destepti din energie. Relatia cu acesta este mai veche, avand in vedere ca Jiru a fost si vicepresedinte al Energy Holding 2000 in perioada decembrie 2005-septembrie 2007. Energy Holding a beneficiat aproape 10 ani de contracte preferentiale cu Hidroelectrica.

Daniel Chitoiu a mers la Guvern pentru o discutie cu Victor Ponta

Fostul ministru al Finantelor, liberalul Daniel Chitoiu, a venit la Guvern sa discute cu Victor Ponta. intalnirea are loc in contextul in care presedintele CEC, Radu Ghetea, ar putea fi schimbat din functie.

Sedinta la CSAT. Premierul Victor Ponta, invitat in lipsa

Premierul Victor Ponta a fost invitat, in lipsa, la o sedinta CSAT, sambata, la ora 17:00. Conform unui comunicat al Guvernului Romaniei, Victor Ponta l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )