Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un suspect a fost retinut in cazul barbatului impuscat, in plina zi, pe o strada din Sectorul 1

B1 B1,
Un suspect a fost retinut in cazul barbatului impuscat, in plina zi, pe o strada din Sectorul 1

Un suspect a fost retinut in cazul barbatului care a fost agresat si impuscat, vineri, in Sectorul 1 din Bucuresti. Politia Capitalei anunta sambata dimineata ca un individ in varsta de 45 de ani,. continuă pe B1

Un posibil agresor al barbatului impuscat cu bile in Bucuresti a fost retinut

Un suspect in varsta de 45 de ani a fost retinut in cazul barbatului agresat si impuscat cu un pistol cu bile, pe o strada din Sectorul 1, a informat Politia Capitalei.

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume a fost retinut: Creatorul super leului a fost prins, miercuri, de DIICOT (FOTO)

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a fost prins miercuri, in Romania, a fost retinut pentru 24 de ore. Gruparea condusa de acesta este responsabila de scoaterea pe piata a super.

UPDATE Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, artizanul super leului, a fost retinut

Romanul considerat cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore. El a coordonat o retea care incepand cu 2014 a falsificat bancnote de 100 de lei in valoare de 1,7 milioane de lei, iar procurorii DIICOT spun ca falsul era aproape imposibil de identificat, din acest motiv a fost denumit generic super leu.

Medic de pe Ambulanta, lovit pentru ca ar fi ajuns cu intarziere la un caz. Agresorul a fost retinut de politie

Politistii din Sebes au retinut un barbat care ar fi agresat un cadru medical in timp ce acesta acorda asistenta medicala unei femei care avea nevoie de ajutor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )