Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suspect de proxenetism, saltat astazi de mascati. El se folosea de mai multe minore pe care le trimitea la prostituat

Adevărul Adevărul,
Suspect de proxenetism, saltat astazi de mascati. El se folosea de mai multe minore pe care le trimitea la prostituat

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Galati au efectuat ieri doua perchezitii la domiciliile unor persoane suspecte de comiterea infractiunilor de prostitutie si proxenetism. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Dambovita, Prahova si Ilfov: Mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscala

Mai multe perchezitii au loc joi dimineata in trei judete. Politistii au descins la 7 adrese din Dambovita, Prahova si Ilfov. Vizate au fost mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Acestea ar .

Mai multe documente de la ISMB, legate de dosarul de coruptie de la Liceul Bolintineanu, ridicate de procurori

Procurori aiParchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au ridicat, miercuri, mai multe documente de la sediul Inspectoratului Scolar al Municipului Bucuresti ISMB), avand legatura cu dosarul de.

CORUPTIE la liceul Bolintineanu. Procurorii au ridicat, miercuri, mai multe documente de la ISMB.

O echipa de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au ridicat, miercuri, mai multe documente de la sediul Inspectoratului Scolar al Municipului Bucuresti ISMB), in legatura cu dosarul de coruptie de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, potrivit unor surse judiciare, informeaza Mediafax. Conform surselor citate, la sediul ISMB s-au prezentat doi procurori care ridicat mai multe acte pe care le solicitasera, initial, in legatura cu ancheta deschisa la Liceul Dimitrie .

Defectiune la metrou. Mai multe garnituri de tren au ramas blocate in statia Nicolae Grigorescu

Mai multe garnituri de metrou a ramas blocate, miercuri dimineata, in zona statiei Nicolae Grigorescu. Potrivit directorului Metrorex, Aurel Radu, blocajul a fost generat de o defectiune a unui macaz. in tot.

Mai multe grupuri bancare vor sa lanseze fonduri de hedging pentru micii investitori

Mai multe grupuri bancare mari, precum UBS si Merrill Lynch, vor sa lanseze fonduri de hedging pentru micii investitorii, cu participatii minime incepand de la 1. 000 de dolari, dupa succesul inregistrat recent de Goldman Sachs cu un astfel de vehicul financiar, potrivit CNBC, anunta Mediafax.

Cererea de azil politic a lui Snowden, respinsa de mai multe state, inclusiv Brazilia si India

Cererea de azil politic a fostului consultant alAgentiei Nationale pentru Securitate a SUA, Edward Snowden, a fost refuzata de mai multe state dintre cele 21 la care a apelat americanul. Brazilia a dat cel mai.

iWatch de la Apple este inregistrat in mai multe tari, iar actiunile cresc

Apple a crescut la bursa in ultimele zile, iar analistii sunt mai optimisti? Iar compania americana s-a asigurat sa le gadile optimismul analistilor, prin inregistrarea numelui iWatch in mai multe tari.

ANAF: Proiect de ordin ce vizeaza nerezidentii care isi desfasoara activitatea prin unul sau mai multe sedii permanente

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a elaborat un proiect de act normativ pentru aprobarea Procedurii de inregistrare fiscala a contribuabililor nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente, precum si a formularului Declaratie de inregistrare fiscala / Declaratie de mentiuni pentru contribuabilii nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente, informeaza un comunicat de presa.

Se lucreaza pe mai multe drumuri din Dambovita

Consiliul Judetean Dambovita informeaza participantii la traficul rutier ca, in aceasta saptamana se vor efectua prin unitatile de profil mai multe lucrari pe Drumurile Judetene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )