Libnet.ro
UNICEF

14:15

Suspiciunea de coronavirus din Bacau NU se confirma

B1 B1,
Suspiciunea de coronavirus din Bacau NU se confirma

Un tanar de 24 de ani care studiaza in China a pus pe jar autoritatile, dupa ce s-a prezentat luni la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau, cu mai multe simptome asociate infectarii cu. continuă pe B1

O tanara din Bacau a comandat un telefon online, dar nu l-a mai platit. Este incredibil ce s-a descoperit ulterior

O tanara din Bacau si-a comandat un telefon online, dar nu l-a mai platit. Ce a urmat este uluitor.

Cutremurator ce a recunoscut mama baiatului de 17 ani din Bacau, dupa ce acesta si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina

Un tanar din Bacau si-a ucis tatal, dupa ce barbatul a batut-o crunt pe sotia lui. Femeia a marturisit ca a fost abuzata aproape zilnic, timp de 17 ani, iar in cele din urma fiul ei nu a mai putut suporta sa vada cum cea care i-a dat viata este batuta cu salbaticie, a sarit .

Un barbat beat si fara permis, vinovat de accidentul mortal din Olt. Un tanar de 26 ani a fost lovit in timp ce astepta, la bariera, trecerea trenului

Politistii din Olt au stabilit ca vinovat de producerea accidentului mortal de luni-dimineata, 27 ianuarie 2020, este un barbat de 50 ani, aflat la volanul unei masini fara sa detina permis de conducere.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a decis, in urma intalnirii de joi de la Geneva, ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Noul coronavirus din China: Lista tarilor unde s-au inregistrat cazuri de infectari

Bilantul epidemiei coronavirus, un virus din familia SARS Sindromul Acut Respirator Sever), a ajuns la 2. 744 de cazuri confirmate in China, unde s-au inregistrat 81 de decese de la inceputul raspandirii sale, in decembrie, pornind din orasul chinez Wuhan. Redam in continuare lista tarilor si teritoriilor care au anuntat cazuri de imbolnaviri cu noul tip de coronavirus, potrivit AFP.

Mediastandard.ro: Epidemia de coronavirus din China starneste teorii ale conspiratiei pe internet

Dupa incendiile devastatoare din Australia si tensiunile dintre SUA si Iran, atentia publica s-a mutat asupra Chinei, care se confrunta in prezent cu aparitia unui nou coronavirus. Totusi, potentialul de raspandire al epidemiei si in alte zone ale lumii a starnit si teorii ale conspiratiei, impartasite pe social media.

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 54 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters.

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 56 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )