Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sute de persoane, la un miting contra revistei Charlie Hebdo desfasurat in Fasia Gaza

Antena3 Antena3,
Sute de persoane, la un miting contra revistei Charlie Hebdo desfasurat in Fasia Gaza

Aproximativ 300 de persoane au protestat, marti seara, in orasul palestinian Gaza, fata de noua caricatura cu profetul musulman Mahomed publicata de revista franceza Charlie Hebdo, relateaza. continuă pe Antena3

Co-fondatorul revistei Charlie Hebdo: Caricaturile cu Profetul Mahomed au fost exagerate

Unul dintre cei care au infiintat revista satirica Charlie Hebdo, care a fost vizata saptamana trecuta de un atac terorist in urma caruia au murit 12 persoane, printre care si directorul saptamanalului, Stephane Charb Charbonnier, spune ca nu a fost de acord cu decizia de a publica acele caricaturi cu Profetul Mahomed si ca este suparat pe directorul Charb, noteaza CNN.

Steagul Frantei, incendiat din cauza noilor caricaturi ale revistei Charlie Hebdo

Peste 600 de oameni au manifestat in orasul afgan Jalalabadsi au dat foc steagului Frantei pentru a protesta fata de publicarea unei noi caricaturi cu Mahomed de catre saptamanalul satiric Charlie Hebdo.

Statele Unite condamna violentele de la manifestarile contra Charlie Hebdo

Statele Unite au condamnat vineri violentele care au izbucnit in mai multe tari musulmane in timpul unor mitinguri contra revistei franceze Charlie Hebdo, reafirmand dreptul universal la libera exprimare,.

Sute de mii de ceceni manifesteaza impotriva caricaturilor cu profetul Mahomed din Charlie Hebdo

Sute de mii de persoane au manifestat luni la Groznii, capitala Ceceniei, impotriva publicarii caricaturilor cu profetul Mahomed, din revista satirica franceza Charlie Hebdo, relateaza AFP. in Niger, 45 de biserici au fost incendiate in cadrul unor proteste asemanatoare, impotriva reprezentarii lui Mahomed in publicatia atacata de teroristi in urma cu doar 12 zile.

Cecenia: Sute de mii de oameni manifesteaza in Groznii impotriva publicarii de catre Charlie Hebdo a caricaturilor profetului Mahomed

Aproximativ 800. 000 de persoane manifesteaza luni la Groznii, capitala Ceceniei, impotriva publicarii caricaturilor profetului Mahomed de catre revista satirica franceza Charlie Hebdo, a anuntat ministerul rus de Interne, citat de AFP.

Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacurile teroriste, MARIT la 7 MILIOANE de exemplare

Tirajul celui mai recent numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo a ajuns la 7 milioane de exemplare. Numarul de miercuri, primul de dupa atentatul de la redactia publicatiei, a primit inca 2 milioane de.

Analiza New York Times: De la amatori la jihadisti nemilosi. Drumul fratilor Kouachi catre masacrul de la Charlie Hebdo

In anul care a urmat invaziei SUA in Irak, satul de imaginile cu soldati americani umilind musulmani in inchisoarea Abu Ghraib, un tanar de 22 de ani care livra pizza nu a putut sa mai suporte si a inceput sa isi faca planuri de lupta impotriva trupelor americane. Mai intai a studiat o arma AK-47 pe internet, apoi a luat lectii de la un barbat, folosind un desen manual al armei. Era o tentativa aproape ridicola de jihad, iar pe masura ce ziua plecarii se apropia, tanarul, Cherif Kouachi, a inceput sa se simta din ce in ce mai nesigur de el insusi, scrie New York Times intr-un amplu material in care recreeaza traseul celor doi frati Kouachi, autorii atacului asupra revistei franceze de satira Charlie Hebdo, catre radicalism.

Tirajul Charlie Hebdo a fost suplimentat la sapte milioane de exemplare

Cota de tiraj a revistei satirice Charlie Hebdo atinge valori de nebanuit pe piata media europeana, numarul care a aparut miercuri, primul de la atacuri, fiind fost suplimentat cu doua milioane de exemplare, ajungand astfel la o cifra record pentru presa franceza: sapte milioane de exemplare, scrie Le Figaro.

Niger: Trei biserici incendiate la Niamey in timpul manifestatiilor contra Charlie Hebdo

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala Nigerului, in timpul manifestatiilor impotriva caricaturilor cu profetul Mahomed publicate de revista franceza Charlie Hebdo, informeaza.

Se extind manifestatiile contra Charlie Hebdo: trei biserici incendiate la Niamey. Cetatenii francezi, sfatuiti sa evite orice iesire

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala statului african Niger. Aici, contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale orasului, inclusiv cel al catedralei, dupa o prima manifestatie violenta care a avut loc in cursul diminetii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )