Libnet.ro
UNICEF

01:05

T3ch in 3 pe Prima TV - de ce Sony Xperia Z2 ar putea fi cel mai bun telefon si cum ar arata o lume in care nazistii ar fi invins

Adevărul Adevărul,
T3ch in 3 pe Prima TV - de ce Sony Xperia Z2 ar putea fi cel mai bun telefon si cum ar arata o lume in care nazistii ar fi invins

In editia de saptamana aceasta de la T3ch in 3 Tavi revine de la Los Angeles si avem informatii despre cei mai inteligenti tineri romani care au participat la concursul Intel ISEF. continuă pe Adevărul

Cel mai mic motor din lume, realizat in Texas

Cel mai mic motor din lume se invarte cu viteza unui motor de avion si ar putea incape intr-o celula - astfel prezinta CNET reusita cercetatorilor de la Cockrell School of Engineering, Universitatea din Texas. Motorul este de 500 de ori mai mic decat un graunte de sare, fiind vizibil doar cu ajutorul microscopului.

Cel mai bun jucator american, lasat in afara lotului Statelor Unite pentru Cupa Mondiala

Landon Donovan, considerat cel mai bun fotbalist american din toate timpurile, nu va evolua la Cupa Mondiala din Brazilia. Fostul capitan al nationalei SUA, acum in varsta de 32 de ani, nu a fost pastrat in lotul.

Business B1 la zi: Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al noualea an consecutiv

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat.

Louis Vuitton, cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, cu o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown,.

Allview X2 Soul, probabil cel mai subtire smartphone din lume

Allview X2 Soul este ultimul model de smartphone, lansat astazi de compania Allview si se intitulat cel mai subtire smartphone din lume. Allview X2 Soul este un dispozitiv cu specificatii bune, elegant si chiar foarte subtire, cu o carcasa de 5,55 mm, dupa cum spune producatorul. Atat pe ecran, cat si pe partea din spate este acoperit cu un strat Gorilla Glass, ecranul este unul de tip AMOLED de 5 inci cu rezolutie FullHD. La interior se regasescun procesor Octa-CoreMediaTek [].

Cel mai mare site de licitatii online are probleme cu hackerii. Utilizatorii trebuie sa isi schimbe parolele

Cel mai mare site cu licitatii online din lume a raportat probleme astazi. eBay sustine ca a fost victima unui atac informatic si le cere utilizatorilor sa-si schimbe parolele pentru a fi in siguranta.

Mogosoaia Water Sports Events 2014, cel mai mare eveniment de sporturi nautice

Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, editia I, debuteaza astazi. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP,.

Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, intr-un top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown.

Ministerul pentru Societatea Informationala a ales cel mai mare pret pentru sistemul IT de acte de stare civila

UTI Group va furniza sistemul de depunere a cererilor si emitere online a actelor de stare civila, la cel mai ridicat pret, dupa reevaluarea Ministerului pentru Societatea Informationala MSI). Astfe, UTI a castigat in defavoarea companiei Romsys,.

Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

Google a depasit Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume. Anul trecut, Google era pe pozitia a doua, dupa Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )