Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tabara pentru ramanerea in UE a Marii Britanii castiga teren

România Liberă România Liberă,
Tabara pentru ramanerea in UE a Marii Britanii castiga teren

Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in UE a obtinut primul avans in sondaje, dupa ce deputata Jo Cox a fost impuscata mortal joi, iar dezbaterile au revenit cu cinci zile inainte de Referendum. continuă pe România Liberă

Premierul Ungariei indeamna britanicii sa opteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

Un mesaj al premierului ungar Viktor Orban, in care ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, va fi publicat, luni, in presa britanica. Mesajul ar fi trebuit sa fie publicat in urma cu doua zile, insa campania a fost suspendata dupa uciderea deputatei laburiste Jo Cox, .

Primul sondaj privind Brexitul realizat dupa moartea deputatei Jo Cox: Tabara pro - UE castiga teren

Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana conduce in primul sondaj realizat dupa ce deputata Jo Cox a fost impuscata mortal joi, in timp ce dezbaterile au fost reluate in forta cu cinci zile inainte de Referendum, informeaza Bloomberg.

Petitia care ar putea schimba soarta Marii Britanii, dupa uciderea deputatei Jo Cox

O petitie prin care se cere anularea referendumului privind ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana cucereste din ce in ce mai multi adepti, dupa uciderea deputatei JO Cox. Pana.

Brexit. Cine sustine si cine se opune iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Personalitati britanice si-au exprimat opiniile in campania pentru referendumul din 23 iunie din Marea Britanie privind oportunitatea iesirii din Uniunea Europeana. Peste 300 de importanti oameni de afaceri le-au cerut alegatorilor britanici sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, afirmand ca, in opinia lor, competitivitatea Marii Britanii este subminata de apartenenta tarii la UE, relateaza luni The Telegraph.

Be EU: Cine beneficiaza de iesirea Marii Britanii din UE. Ce spun sondajele despre un eventual BREXIT

Europarlamentarul Mady Delvaux a vorbit, la Be EU de la Antena 3, despre dezavantajele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, argumentand cat de importanta este aceasta tara pentru functionarea.

VIDEO VIRAL. Regina Marii Britanii isi cearta nepotul

Celebrarea aniversarii Reginei Marii Britanii a trecut deja, dar lumea continua sa redistribuie un GIF realizat dupa un mic moment din timpul paradei. Toti membrii familiei se aflau in balconul Palatului Buckingham si urmareau parada speciala de ziua Reginei, cand ceva nu a fost tocmai bine.

Brexit: Moartea deputatei Jo Cox ar putea sa schimbe rezultatul referendumului privind apartenenta Marii Britanii la UE?

Campaniile pro, respectiv contra iesirii Marii Britanii din UE, si-au suspendat orice activitate in vederea referendumului din 23 iunie, in semn de respect fata de deputata britanica pro-europeana Jo Cox, asasinata joi. Politicienii britanici din ambele tabere ar trebui sa traga invataminte din aceasta tragedie. Moartea lui Cox ar trebui sa influenta dezbaterea despre Brexit si rezultatul referendumului.

Tabara anti-Brexit conduce: 53,3% dintre britanici sunt pentru ramanerea in Uniunea Europeana (VIDEO)

Tabara anti-Brexit conduce cu aproape 7 puncte in fata celor care pledeaza pentru iesirea din comunitatea europeana. Cifrele apar la mai putin de o saptamana inaintea referendumului privind.

Brexit: Vladimir Putin sugereaza ca David Cameron a organizat referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE pentru a santaja Europa

Premierul britanic, David Cameron, a organizat referendumul privind apartenenta Regatului Unit la blocul comunitar pentru a santaja Europa sau pentru a o infricosa, a sugerat vineri, la Sankt-Petersburg, presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Temerile privind iesirea Marii Britanii din UE depreciaza leul la minimul a doi ani si jumatate in raport cu euro

Cursul de schimb al euro anuntat de BNR a crescut pe 16 iunie la maximul a aproape doi ani si jumatate, moneda europeana fiind cotata la 4,5396 lei/euro, in urcare cu 0,71 bani fata de ziua anterioara, in contextul in care leul si alte monede din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )