Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un tablou necunoscut al unuia dintre cei mai mari pictori francezi, scos la licitatie

Antena3 Antena3,
Un tablou necunoscut al unuia dintre cei mai mari pictori francezi, scos la licitatie

O pictura pana de curand necunoscuta a artistului francez Paul Gauguin va fi pusa in vanzare la o licitatie la sfarsitul acestei luni. Pretul de vanzare ar putea atinge 1,2 milioane de lire sterline 2. continuă pe Antena3

Top 10: cei mai mari jucatori din economie: Dacia accelereaza si depaseste in premiera Petrom

Automobile Dacia a reusit in premiera sa depaseasca Petrom in clasamentul celor mai mari companii din Romania. Producatorul auto a avut in 2013 afaceri 18,4 mld. lei 4,1 mld. euro), cu 330 mil. lei mai mult decat compania petroliera. Petrom ramane.

Business Report: Cum se toaca banii publici pe ascuns: bugetul paralel asigura linistea Guvernului; Cum s-au descurcat cei mai mari latifundiari ai tarii in cel mai bun an agricol; CNADNR reziliaza contractul pentru primii 6,5 km. ai autostrazii Bucurest

Intarirea independentei BNR - criteriu juridic pentru aderarea la Zona Euro. Ce mai avem de remediat. In afara celor cinci criterii economice. Guvernul ingrasa Electorata in ajunul alegerilor. Amanata o perioada, dupa ce a fost criticata din toata partile, Electorata guvernului Ponta.

Topul curierilor cu afaceri de MIL. de euro in 2013

Cei mai mari zece jucatori de pe piata romaneasca de curierat au inregistrat anul trecut afaceri in crestere cu doua cifre, pe o piata care a urcat cu 25%, la aproximativ 250 de milioane de euro, ritmul de crestere urmand sa se mentina si in acest an,.

Au cumparat World Class, Cargus si Urgent Curier. Sunt cei mai activi investitori. Intalneste-i joi la MA Outlook

Doua dintre cele mai active fonduri de private equity din Romania vor fi prezente la Conferinta MA Outlook de joi, 12 iunie. Poti sa asculti si sa discuti cu reprezentantii Resource Partners si Abris Capital Partners, fondurile de private equity.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

ANALIZA Cei mai multi tehnicieni de la turneul final sunt trecuti de 50 de ani. Vezi care este veteranul turneului final

Mondialul brazilian debuteaza maine, cu meciul dintre nationala tarii gazda si cea a Croatiei ora 23. 00, TVR 1), partida programata in Grupa A.

BAC 2014 Sesiunea cu cei mai putini candidati de dupa Revolutie. Numarul candidatilor la bacalaureat a scazut dramatic in ultimii ani in judetul Vaslui

In acest an, doar 2. 934 de candidati s-au inscris la bacalaureat, dintre acestia peste 400 provin din promotiile anterioare. Cifra reprezinta un record pentru judetul Vaslui, fiind bacalaureatul cu cea mai mica prezenta de dupa Revolutie.

BAC 2014 Sesiunea cu cei mai putini candidati de dupa Revolutie. Numarul candidatilor la Bacalaureat a scazut dramatic in ultimii ani in judetul Vaslui

In acest an, doar 2. 934 de candidati s-au inscris la bacalaureat, dintre acestia peste 400 provin din promotiile anterioare. Cifra reprezinta un record pentru judetul Vaslui, fiind bacalaureatul cu cea mai mica prezenta de dupa Revolutie.

Exporturile germane de armament, mai mari cu 23% in 2013

Germania a exportat cu 23% mai mult armament in 2013, crestere datorata in principal vanzarilor de vehicule militare si echipamente in Orientul Mijlociu si in restul Asiei, potrivit unui raport al Ministerului german al Economiei, citat de AFP.

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj: Primii 10 jucatori au 'muscat' peste 80% din piata DIY, estimata la 2 MLD. euro

Anul 2013 in piata romaneasca de bricolaj a fost unul extrem de interesant. Atat prin schimbarile din piata, prin achizitiile din industrie, dar mai ales evolutia pe piata de profil , sectorul DIY nu a fost unul lipsit de surprize anul trecut. Primii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )