Libnet.ro
UNICEF

15:46

Tanar de 26 de ani din Prahova, confirmat cu coronavirus. Numarul celor infectati a ajuns la 80

Antena3 Antena3,
Tanar de 26 de ani din Prahova, confirmat cu coronavirus. Numarul celor infectati a ajuns la 80

Un barbat de 26 de ani, din Prahova, a fost confirmat cu coronavirus. Tanarul a venit din Italia pe 12 martie si e carantinat in Busteni din aceeasi data. continuă pe Antena3

Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Un barbat din Bucuresti in varsta de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus.

Bilantul celor infectati cu noul coronavirus ajunge la numarul 82. Un tanar de 20 de ani din Bucuresti, confirmat pozitiv

Un tanar de 20 de ani din Bucuresti care tocmai se intorsese in tara joi din Marea Britanie a fost testat si confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Bilantul celor care au fost infectati ajunge astfel, vineri seara, la 82.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 80

ACTUALIZARE - Pacientul cu numarul 80 este un tanar de 26 de ani din Prahova, venit din Italia. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 79. Un barbat intors din Boston este pacientul 76, doua femei din Covasna si inca un barbat din Brasov. --- *ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani.

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate ajunge la 81. Ultimele doua victime, din Bucuresti si din Busteni

Un barbat de 26 de ani din Prahova, venit din Italia joi, 12 martie, a devenit cel de-al 80-lea caz de infectare cu noul tip de coronavirus, iar o femeie din Bucuresti - cazul 81. Barbatul este in carantina la Busteni, iar femeia se afla internata la Spitalul Victor Babes.

Barbat de 47 de ani, din Bucuresti, al 37-lea caz confirmat cu coronavirus

Un barbat de47 de ani, din Bucuresti este al 37-lea caz confirmat cu coronavirus.

Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia. Barbatul era in autoizolare din data .

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Al 32-lea caz de infectare cu corinavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9.

Femeie de 45 de ani din Arad, confirmata cu coronavirus. Bilantul infectatilor a ajuns la 49

O femeie din Arad in varsta de 45 de ani a fost confirmata cu coronavirus. Bilantul celor infectati din Romania a ajuns la 49.

Moarte subita de Ziua Femeii! O tanara de 19 ani din Arges a murit dupa ce a baut un energizant

Durere si lacrimi in comuna argeseana Aninoasa, dupa ce o tanara in varsta de 19 ani a murit chiar de Ziua Femeii, dupa ce s-a cinstit cu un energizant. Din spusele vecinilor, fata avea o situatie familiara mai delicata, fiind crescuta doar de mama, dar nu erau cunoscute probleme medicale sau interventii chirurgicale. Cum a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )