Libnet.ro
UNICEF

19:30

O tanara de 24 de ani a investit peste 10.000 de euro intr-o afacere cu ceaiuri de detoxifiere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O tanara de 24 de ani a investit peste 10.000 de euro intr-o afacere cu ceaiuri de detoxifiere

Florentina Rusev a inceput sa lucreze la 16 ani in domeniul freshhealthy. Anul trecut, alaturi de sotul sau, a decis sa investeasca peste 10. 000 de euro intr-o afacere cu ceaiuri create pentru cei care doresc sa urmeze o cura de detoxifiere sau. continuă pe Wall-Street Ro

Fabrica de paine de peste 60 de milioane de euro intr-un sat din Timis. Investitorii promit produse in premiera in Romania

Marc Andre Cornu, mostenitorul unei afaceri de familie infiintate in anul 1934 si dezvolate timp de trei generatii in Elvetia, a ales un sat din judetul Timis pentru extinderea productiei. Fabrica de panificatie se construieste in comuna Manastiur, iar investitia finala este estimata la peste 60 de milioane de euro, urmand sa creeze 300 de locuri de munca noi.

Werk Property Group investeste 30 milioane euro intr-un proiect de birouri in Timisoara

Werk Property Group, din Timisoara, va investi 30 de milioane de euro in dezvoltarea Vox Technology Park, proiect de birouri clasa A cu o suprafata inchiriabila de 26. 000 de metri patrati, care va fi livrat la finalul anului viitor.

Werk Property Group investeste 30 de milioane de euro intr-un proiect de birouri clasa A in Timisoara

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group, din Timisoara, va investi 30 de milioane de euro in dezvoltarea Vox Technology Park, proiect de birouri clasa A cu o suprafata inchiriabila de 26. 000 de metri patrati, care va fi livrat la finalul anului viitor.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )