Libnet.ro
UNICEF

09:31

O tanara artista si prezentatoare TV din Satu Mare si-a pierdut viata, la doar 23 de ani

Antena3 Antena3,
O tanara artista si prezentatoare TV din Satu Mare si-a pierdut viata, la doar 23 de ani

O tanara artista si prezentatoare TV din Satu Mare si-a pierdut viata, la doar 23 de ani, intr-un teribil accident. Paula Rat a murit intr-un accident de masina seara trecuta, in Bihor. Tanara se afla in. continuă pe Antena3

Tragedie pe sosea. Paula Rat, una dintre cele mai promitatoare talente muzicale din Satu Mare a murit intr-un accident de masina

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri seara in judetul Bihor, in care si-a gasit sfarsitul artista satmareanca Paula Rat. Paula a fost fiica fostului presedinte al Olimpiei Satu Mare, Catrinel Rat si era cunoscuta pentru talentul ei in muzica usoara dar si ca om de televiziune.

Tezaurul dacilor nordici: in apropiere de Satu Mare s-a gasit o adevarata comoara de aur

In 2012, in imediata vecinatate a judetului Satu Mare, la doar cativa kilometri de Tarna Mare, a fost dezgropata o mare cantitate de aur dacic. Este vorba despre Mala Kopanya pe teritoriul actual al Ucrainei), o cetate a dacilor care, dupa ultimele descoperiri, pare a fi avut o anumita independenta fata de Imperiul Roman.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, sunt sambata, pana la ora 16:00, sub avertizare cod galben de inundatii, anunta Mediafax. Potrivit avertizarii transmise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie se pot produce pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud.

Cod galben de inundatii in judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud pana la ora 16:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii pentru raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare.

Cod galben de inundatii pe rauri din Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare si Bistra, din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, sunt sambata sub avertizare cod galben de inundatii,.

Masacru de Paste. Sute de oi si capre au fost sacrificate, anul acesta, de sarbatorile pascale

Peste 800 de miei si iezi au fost sacrificati in abatoarele autorizate din Satu Mare in perioada premergatoare sarbatorilor Pascale. Peste 200 de controale au fost efectuate de catre agentii economici ai DSVSA Satu Mare in unitatile din judet, fiind constatate contraventii in valoare de 60. 000 lei.

Filmul documentar Aliyah Da Da a fost bine primit de publicul satmarean. Regizorul Oana Giurgiu ovationata la scena deschisa

Sala mica a Casei de Cultura GM Zamfirescu din Satu Mare a fost, aseara, gazda unui eveniment cultural inedit. Documentarul Aliyah DaDa regizat de Oana Giurgiu si care-l are in prim plan pe satmareanul Henry Jakober, cel supranumit vanzatorul de evrei, a fost proiectat si pentru publicul satmarean.

Olimpia este echipa pacii. Galben albastriau bifat a patra infrangere consecutiva. Olimpia Satu Mare CS Mioveni 2-4

Dupa ce s-au calificat in playoff elevii lui Tibi Csik au lasat-o moale de tot cu fotbalul, reusind sa mearga din infrangere in infrangere. Olimpia a fost invinsa clar si in partida de sambata, satmarenii fiind depasiti clar de CS Mioveni, scor 2-4 intr-o partida care a contat pentru etapa a 3-a din playoff.

The Italian Job, varianta de Satu Mare. Un satmarean a fost jefuit, ca in filme, iar acum ofera recompensa uriasa pentru prinderea autorilor

Un jaf ca in filme s-a petrecut in a doua zi de Paste, cand un satmarean a fost usurat de 47. 000 de euro si bijuterii din aur. Dupa primele concluzii trase de anchetatori, autorii sunt profesionisti si au organizat lovitura in cele mai mici detalii.

Incendiu la o casa din Santau. Pompierii au intervenit promt si au diminuat pagubele

Pompierii de la I. ,,SOMES Satu Mare au fost anuntati, astazi, despre izbucnirea unui incendiu la acoperisul unei case de locuit, din localitatea Santau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )