Libnet.ro
UNICEF

19:00

O tanara din Republica Moldova luata ostatica in Siria a reusit sa scape si este in Liban

B1 B1,
O tanara din Republica Moldova luata ostatica in Siria a reusit sa scape si este in Liban

O tanara din Republica Moldova, ostatica in Siria de aproximativ 5 saptamani, a reusit sa scape si se afla in Liban, scrie Mediafax. Corina Colta, de 32 de ani, din Republica Moldova, si o alta. continuă pe B1

O tanara din R.Moldova a fost luata ostatica in Siria, dar a reusit sa scape.

O tanara din Republica Moldova care era ostatica in Siria de aproximativ cinci saptamani a reusit sa scape si se afla in Liban, relateaza PRO TV Chisinau. Corina Colta, in varsta de 32 de ani, din Republica Moldova, si o alta tanara din Belarus, Svetlana Markianovici, au reusit sa scape de gruparea care le tinea ostatice si sunt in Liban. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Externe de la Chisinau. Potrivit presei din Belarus, cele doua femei au fugit din cladirea in care erau .

O tanara din Republica Moldova, profesoara de engleza in Mauritius

Moldoveanca Felicia Belostecinic 20 de ani) poate spune ca a ajuns la capatul pamantului. Timp de o luna, tanara, care isi face studiile in SUA, a predat limba engleza in tara insulara Mauritius.

Vinuri din Republica Moldova premiate la prestigiosul concurs Decanter World Wine Awards 2013

Recent, la Royal Opera House din Covent Garden, Londra, a fost organizata o cina de prezentare a invingatorilor prestigiosului concurs Decanter World Wine Awards DWWA).

Mancaruri fine si 200 de invitati alesi pe spranceana. Fostul sot al Elenei Udrea s-a insurat cu iubita lui din Republica Moldova

Ieri, la Palatul Snagov a avut loc una din cele mai comentate nunti ale anului: cea dintre omul de afaceri Dorin Cocos 52 de ani) si Diana Roibu 26 de ani), din Republica Moldova.

Orice sut in fund dat de Rusia, reprezinta pentru Republica Moldova un pas spre Romania

Strategii rusi fie nu inteleg cum sa duca Republica Moldova departe de Romania, fie au interesul de a aduce teritoriul romanesc de dincolo de Prut exact acolo unde ii este locul. Nu imi pot explica astfel gravele erori de strategie adoptate in raport cu Republica Moldova.

Orice sut in fund dat de Rusia reprezinta pentru Republica Moldova un pas spre Romania

Strategii rusi fie nu inteleg cum sa duca Republica Moldova departe de Romania, fie au interesul de a aduce teritoriul romanesc de dincolo de Prut exact acolo unde ii este locul. Nu imi pot explica astfel gravele erori de strategie adoptate in raport cu Republica Moldova.

Republica Moldova a pierdut jumatate din flota aeriana

La inceputul anului 2013 in Republica Moldova erau inregistrate doar noua aeronave civile pentru transport pasageri arata date ale Biroului National de Statistica BNS).

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei efectueaza o vizita de lucru in Republica Moldova

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, va efectua o vizita de lucru in Republica Moldova in perioada 17-19 septembrie 2013.

in aceasta primavara, aproape 4.000 de copii au fost abuzati fizic sau psihologic in scolile din Republica Moldova

Ministerul Educatiei a tras primele concluzii dupa programul de monitorizare si prevenire a cazurilor de abuz, violenta si neglijenta fata de elevi. Rezultatele nu sunt imbucuratoare, astfel incat primavara aceasta s-au atestat 3714 cazuri de abuz.

Inundatii in Republica Moldova: Tara este sub cod galben de ploi pana duminica

Nu numai tara noastra este sub ape, ci si Republica Moldova. Ploile puternice au provocat inundatii in sudul tarii si la Chisinau, pe teritoriul tarii fiind emis cod galben de ploi valabil pana duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )