Libnet.ro
UNICEF

13:45

O tanara din R.Moldova a fost luata ostatica in Siria, dar a reusit sa scape.

România Liberă România Liberă,
O tanara din R.Moldova a fost luata ostatica in Siria, dar a reusit sa scape.

O tanara din Republica Moldova care era ostatica in Siria de aproximativ cinci saptamani a reusit sa scape si se afla in Liban, relateaza PRO TV Chisinau. Corina Colta, in varsta de 32 de ani, din Republica Moldova, si o alta tanara din Belarus, Svetlana Markianovici, au reusit sa scape de gruparea care le tinea ostatice si sunt in Liban. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Externe de la Chisinau. Potrivit presei din Belarus, cele doua femei au fugit din cladirea in care erau . continuă pe România Liberă

O tanara din Republica Moldova luata ostatica in Siria a reusit sa scape si este in Liban

O tanara din Republica Moldova, ostatica in Siria de aproximativ 5 saptamani, a reusit sa scape si se afla in Liban, scrie Mediafax. Corina Colta, de 32 de ani, din Republica Moldova, si o alta.

O tanara din Bucuresti si-a atacat din senin mama cu un cutit!

O tanara din Bucuresti, premianta la Teatru si Psihologie, si-a atacat din senin mama cu un cutit! Cele doua se aflau la Slatina, in vizita la o ruda. intr-un moment in care au ramas singure, fata s-a.

O tanara din Republica Moldova, profesoara de engleza in Mauritius

Moldoveanca Felicia Belostecinic 20 de ani) poate spune ca a ajuns la capatul pamantului. Timp de o luna, tanara, care isi face studiile in SUA, a predat limba engleza in tara insulara Mauritius.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )