Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tatal lui Francesco Totti a murit din cauza noului coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Tatal lui Francesco Totti a murit din cauza noului coronavirus

Enzo Totti, tatal fostului jucator al echipei AS Roma, Francesco Totti, a murit, luni, la 76 de ani, din cauza complicatiilor survenite in urma infectarii cu Covid-19. continuă pe Hotnews

Tatal legendarului Francesco Totti a fost rapus de coronavirus

Tatal fostului mare fotbalist Francesco Totti, care era infectat cu Covid-19, a murit la varsta de 7.

Doliu in familia lui Francesco Totti

Tatal jucatorului intrat in istoria clubului AS Roma a murit din cauza Covid-19.

Cinci zile au durat restrictiile impuse comunei Vernesti, din cauza noului coronavirus

Restrictiile impuse in comuna Vernesti, pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, au fost ridicate prin decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Astfel, restaurantele si barurile din comuna Vernesti se redeschis, slujbele revin in biserici, iar localurile pot organiza din nou nunti si botezuri.

Directorul celui mai mare colegiu din Suceava a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Renato Tronciu, directorul celui mai mare colegiu din judetul Suceava, Colegiul National Mihai Eminescu, in varsta de 54 de ani, a murit dupa ce fusese depistat pozitiv la testul COVID, transmite Mediafax. El avea si boli asociate, iar decesul a venit dupa 25 de zile de spitalizare.

Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Ce se intampla, de fapt, in televiziunea platita de toti romanii

E furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Adelin Petrisor a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta si el in aceasta perioada, din cauza unui program haotic al serviciului sau. Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei Adelin Petrisor a spus ce se intampla in Televiziunea publica, locul in care exista .

Medicii sunt in alerta. Un copil, in varsta de trei ani, internat de urgenta la ATI din cauza complicatiilor aparute in urma infectiei cu COVID-19

Cazurile grave de COVID-19 la copii devin tot mai dese, iar medicii trag un semnal de alarma. Un baietel de doar trei anisori a fost internat la Spitalul Gomoiu din Bucuresti, dupa ce a dezvoltat o reactie periculoasa la infecatia cu noul coronavirus. Ce probleme de sanatate are baietelul in momentul de fata Copilul de .

Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

A 13-a editie a Maratonului Bucuresti, programat sa se desfasoare sambata si duminica, a fost anulat din cauza exploziei deimbolnaviri cu Covid-19. La evenimentul sportiv urmau sa partcipe,.

Prin ce trece fiica Adinei Buzatu, din cauza covid-19. Stilista vedetelor a rupt tacerea

Adina Buzatu si fiica sa, Sara, au devenit victime ale masurilor europene de carantina Covid 19. Prin ce trece fiica Adinei Buzatu, din cauza covid-19 Sara, fiica Adinei Buzatu, si-a aniversat ziua de nastere intr-un mod cu totul atipic. Aflata la studii in Marea Britanie, unde urmeaza un master, fiica stilistei s-a vazut nevoita sa-si .

Record negru, inregistrat in Romania: Cel mai tanar pacient mort din cauza infectiei cu SARS-COV-2, avea doar 4 ani

Un record sumbru s-a inregistrat duminica, in Romania. Este vorba de primul minorrapus de COVID-19 in tara noastra. Baietelulavea doar 4 ani, era din Mures si avea comorbiditati,potrivit.

Maratonul Bucuresti a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri COVID-19

Cursa de maraton a alergatorilor profesionisti Bucharest Marathon nu se va mai putea desfasura in acest weekend, avand in vedere evolutia situatiei actuale, in care numarul de cazuri de imbolnavire cu COVID-19 din Capitala a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )