Libnet.ro
UNICEF

14:15

Taxa auto 2018 - un fel de al doilea impozit anual, insa pentru poluare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Taxa auto 2018 - un fel de al doilea impozit anual, insa pentru poluare

Taxa auto 2018 este inca o taxa pentru soferi pe care autoritatile vor sa o implementeze incepand de anul acesta, posibil din luna martie, si va fi platita de toti posesorii de masini, chiar daca in trecut au platit timbrul de mediu sau celelalte taxe. continuă pe Wall-Street Ro

Cum va arata noua taxa auto in 2018. Noul bir va fi platit de toata lumea, nu numai la prima inmatriculare

Statul nu a inceput inca sa restituie timbrul de mediu taxa declarata ilegala de autoritatile europene dar va introduce o alta. Asta dupa ce Guvernul a eliminat timbrul de mediu pentru autovehicule - parte a celor 102 taxe nefiscale care au fost desfiintate de la 1 februarie 2017. Autoritatile vor astfel sa descurajeze importurile de masini second hand care, anul trecut, au atins niveluri-record.

Noua taxa auto a intrat in vigoare. Tot ce trebuie sa stie proprietarii de automobile

Noua taxa auto din 2018. Autoritatile locale au pregatit in ultimele luni terenul pentru introducerea acestei noi taxe auto, din care vor sa adune bani la buget, pe motiv ca Romania s-a umplut de.

Cand si cum se restituie vechea taxa auto

Veste buna pentru romanii care au achitat taxa auto in ultimii 10 ani. Restituirea banilor este acum o certitudine, dupa ce, in ultima zi lucratoare a anului trecut, Ministerul Mediului si Ministerul de Finante au publicat, in Monitorul Oficial, normele metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )