Libnet.ro
UNICEF

07:45

Taxe europene pentru importuri din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Taxe europene pentru importuri din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri, 22 iunie 2018, taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele american Donald Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa acestuia, scrie News. ro, care citeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

A introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de astazi taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, relateaza News. ro.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, scrie News. ro, care citeaza BBC.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importuri din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importuri din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, scrie BBC.

Uniunea Europeana suprataxeaza importurile din SUA. Juncker, atac dur la adresa lui Trump

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din Statele Unite

Uniunea Europeana UE) a introdus de vineri taxe pentru importurile din Statele Unite, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele Donald Trump, noteaza ziare. com.

Premierul Bulgariei cere inchiderea granitelor Uniunii Europene pentru a opri intrarea de migranti

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, cel care detine presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene, a propus, reuniunea extraordinara din parlamentul de la Sofia dedicata migratiei, inchiderea imediata a gr.

Fotografia virala din SUA a fetitei care plange: Agentul de politie de frontiera implicat declara ca sunt mai multe de spus despre poveste (FOTO)

Imaginea unei fetite de doi ani plangand in timp ce ea si mama ei sunt retinute in Texas au atras atentia intregii lumi si a ajuns sa simbolizeze dezbaterea intensa despre separarea copiilor de parinti din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )