Libnet.ro
UNICEF

12:45

Telekom Romania a primit o lovitura dura. Amenda uriasa pe care a primit-o

Playtech Playtech,
Telekom Romania a primit o lovitura dura. Amenda uriasa pe care a primit-o

Piata romaneasca de telecomunicatii, desi in plina expansiune, inca are probleme de infrastructura. Telekom Romania, in plin proces de vanzare, anunta ANCOM, nu si-a onorat obligatiile, conform planului de dezvoltare a infrastructurii. Ca urmare a acestei situatii gigantul de telecomunicatii a fost penalizat de institutia de reglementare a telecomunicatiilor. Telekom Romania nu-si onoreaza obligatiile ANCOM . continuă pe Playtech

Amenda uriasa pentru Telekom Romania: cum si-a pacalit clientii in cazul semnalului

Compania Telekom Romania a fost amendata de ANCOM dupa ce s-a stabilit ca nu si-a respectat obligatiile. Telekom Romania a primit o amenda de 700. 000 de lei, dupa ce ANCOM - Autoritatea de.

Lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei

Este lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei. Ce se intampla cu fostul numarul 1 WTA, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat secretul lui Ilie Nastase. Ce se intampla cu firmele fostului jucator de tenis Ilie Nastase a primit o lovitura dura. S-a .

EXCLUSIV Tavi Colen, lovitura dura pentru Alin Oprea. Decizia radicala luata dupa divortul acestuia

Piesa Atat de singur, lansata in 1997, le-a adus celebritatea solistilor Tavi Colen si Alin Oprea, componentii de atunci ai trupei Talisman. Succesul muzical a venit insa la pachet si cu un scandal de proportii, cei doi artisti renuntand la colaborare in 2006. Iata insa ca, anul trecut, dupa despartirea de sotia Larisa, femeia care .

Medicii din Romania, in alerta. Sindromul post-Covid care face ravagii in randul copiilor. Ce se intampla in spitale

Medicii trag un semnal de alarma cu privirea exploziei de cazuri Covid-19 in randul copiilor. Potrivit specialistilor, aceasta crestere alarmanta poate avea legatura cu socializarea din timpul sarbatorilor de iarna. Din pacate, un fenomen ingrijorator ii face pe medici sa fie reticenti cu privire la formele usoare de Covid-19 care se manifestau la inceputul pandemiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )