Libnet.ro
UNICEF

20:30

EXCLUSIV Tavi Colen, lovitura dura pentru Alin Oprea. Decizia radicala luata dupa divortul acestuia

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Tavi Colen, lovitura dura pentru Alin Oprea. Decizia radicala luata dupa divortul acestuia

Piesa Atat de singur, lansata in 1997, le-a adus celebritatea solistilor Tavi Colen si Alin Oprea, componentii de atunci ai trupei Talisman. Succesul muzical a venit insa la pachet si cu un scandal de proportii, cei doi artisti renuntand la colaborare in 2006. Iata insa ca, anul trecut, dupa despartirea de sotia Larisa, femeia care . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei

Este lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei. Ce se intampla cu fostul numarul 1 WTA, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat secretul lui Ilie Nastase. Ce se intampla cu firmele fostului jucator de tenis Ilie Nastase a primit o lovitura dura. S-a .

Alin Oprea si iubita sa au probleme mari: Au fost angajati de cineva care avea un interes

Alin Oprea si iubita sa, Medana, au fost tinta hackerilor. Solistul trupei Talisman banuieste ca fosta sotie este in spatele atacului. Alin Oprea si iubita Medana, tinta hackerilor. Artistul o banuieste pe fosta sotie. Am facut plangere la DIICOT Alin Oprea a postat pe pagina oficiala a trupei Talisman, in data de 27 decembrie 2020, .

Telekom Romania a primit o lovitura dura. Amenda uriasa pe care a primit-o

Piata romaneasca de telecomunicatii, desi in plina expansiune, inca are probleme de infrastructura. Telekom Romania, in plin proces de vanzare, anunta ANCOM, nu si-a onorat obligatiile, conform planului de dezvoltare a infrastructurii. Ca urmare a acestei situatii gigantul de telecomunicatii a fost penalizat de institutia de reglementare a telecomunicatiilor. Telekom Romania nu-si onoreaza obligatiile ANCOM .

Gabriela Cristea si , surpriza colosala pentru fani. Ce au pregatit in secret

Cuplul format din Gabriela Cristea si s-au gandit sa le faca o surpriza uriasa fanilor. Ce au pregatit vedetele si cum au reactionat cei care ii urmaresc pe retelele de socializare? Gacriela Cristea si , surpriza pentru fani Cele doua vedete au facut anuntul cel mare! Dupa o pauza meritata, bruneta se .

EXCLUSIV Catalin Botezatu, propunere geniala pentru nunta dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Sfatul pretios pe care i l-a dat barbatului

Catalin Botezatu a fost surprins sa afle ca fosta lui iubita, Bianca Dragusanu, e la un pas de cea de-a treia nunta. Designerul vestimentar de top, care o cunoaste perfect pe senzuala blondina, ii da insa cateva sfaturi lui Gabi Badalau, viitorul ginerica: in viziunea Biancai, un barbat trebuie sa aiba bani, adica chischirei, si .

Ministrul Educatiei, lovitura uriasa pentru romani. Ce elevi vor reveni in banci din 8 februarie. Ce noi reguli apar in semestrul al doilea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi data oficiala a redeschiderii scolilor. Vestea i-a bucurat pe multi dintre parinti si elevi, dar totodata, i-a ingrijorat pe altii. Ministrul Educatiei a anuntat recent categoriile de elevi care vor merge fizic la scoala. Din pacate, sistemul hibrid folosit pana acum nu va mai exista, in schimb sunt in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )