Libnet.ro
UNICEF

00:07

Teleormanenii au cele mai mici salarii din tara

Adevărul Adevărul,
Teleormanenii au cele mai mici salarii din tara

Potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut, teleormanenii au cele mai mici salarii din tara. continuă pe Adevărul

Controverse imobiliare in unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Controverse imobiliare intr-unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in dimineata zilei de miercuri, 3 ianuarie, atentionari Cod galben de ceata valabile in mai multe localitati din judetele Vrancea, Bacau si Va.

Harta salariilor din Romania. Cine sunt platiti cel mai bine si unde sunt lefurile cele mai mici

Bucurestenii sunt cei mai bine platiti salariati din Romania, in timp ce lefurile cele mai mici le au angajatii din Teleorman. Cel putin asa indica datele centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut.

Arabia Saudita a scumpit benzina cu 127%, dar pretul la pompa ramane unul dintre cele mai mici din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

Piata noua intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Lucrarea de aproape 100.000 de euro, realizata de o firma de casa a primariei

Considerata una dintre cele mai bogate comune din Romania, fiind amplasata la marginea Timisoarei, comuna Dumbravita va avea o piata noua. Investitia este realizata de o firma care a beneficiat de mai multe contracte atrbuite direct de catre primarie.

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

Cat costa cele mai SCUMPE meniuri din lume

Unele restaurante ridica mancarea la rang de arta si bucatarii se intrec in a le oferi clientilor fel de fel de mancaruri speciale pentru delecta papilele gustative ale celor care le trec pr.

Cele mai ciudate rochii de la Golden Globes

Daca in articolul anterior va prezentam cele mai sexy aparitii din istoria Golden Globes, acum este momentul sa rememoram cele mai ciudate vestimentatii pe care vedete renumite au ales sa le poarte pe covorul rosu al renumitei ceremonii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )