Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tenorul Nicolai Gedda, una dintre cele mai importante voci ale secolului trecut, s-a stins din viata (VIDEO)

B1 B1,
Tenorul Nicolai Gedda, una dintre cele mai importante voci ale secolului trecut, s-a stins din viata (VIDEO)

Tenorul suedez Nicolai Gedda, una dintre cele mai bune voci ale secolului XX, s-a stins din viape 8 ianuarie, la 91 de ani, insa vestea a fost facuta publica abia joi seara de familia lui. Acesta a murit ic. continuă pe B1

Enigmele din spatele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Enigmele din spatele unuia din cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Mesajul presedintelui Iohannis, cu ocazia aniversarii SIE: Aveti un rol deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept. Reprezentati una dintre cele mai avansate linii de aparare a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj, cu prilejul aniversarii a 27 de ani de la infiintarea Serviciului de Informatii Externe. Astfel, seful statului a subliniat rolul deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept.

O romanca este printre cele mai apreciate stewardese in una dintre cele mai mari companii aviatice din lumii

Laura Latcu 30 de ani), o fosta angajata a Primariei din Otelul-Rosu, a ajuns stewardesa la una dintre cele mai mari companii aviatice din lume. Este vorba despre o companie fondata in 1993 care acopera China, Asia, Europa si America de Nord, cu peste 600 de rute interne si internationale, in mai mult de 90 de orase de pe glob.

Trei dintre cele mai promitatoare tinere handbaliste din Romania au ales Ungaria

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei se muta in Ungaria. Selectionerul Ambros Martin activeaza deja in campionatul maghiar, acolo unde vor ajunge si trei dintre tinerele talente din.

Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din Europa

Romania se afla cu mult sub media europeana in ceea ce priveste rata numarului de someri, arata datele biroului european de statistica.

Protestul contra Guvernului PSD intra in ISTORIE. Muzeul din Cluj aduna pancarte si poze cu cele mai importante momente ale actiunii din strada

Protestul romanilor din aceste zile impotriva Guvernului Grindeanu va intra in istorie. Muzeul National de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca a lansat un apel catre clujeni pentru a oferi.

Cum a supravietuit Braiconf, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de imbracaminte

Anul acesta implineste 67 de existenta pe piata romaneasca si, desi a inceput ca o fabrica de confectii subordonata regimului comunist, a reusit sa faca tranzitia spre capitalism si sa se mentina pe linia de plutire pe piata romaneasca. Cum a.

Cele mai bune raspunsuri la niste insulte! Replicile care au ramas in istorie

Pe langa faptele importante ale personajelor istorice, posteritatea a retinut si insultele pe care si le-au aruncat aceste personaje. Iata cateva dintre cele mai bune raspunsuri la insulte, care au ramas consemnate in paginile cartilor de istorie:.

Tenorul suedez Nicolai Gedda, o mare voce a secolului XX, a murit miercuri la varsta de 91 de ani

Tenorul suedez Nicolai Gedda, o mare voce a secolului XX, a murit miercuri la varsta de 91 de ani, a anuntat AFP, citata de News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )